Η νέα άφιξη δίπλα στη θάλασσα της Λάρνακας έχει κάτι σκανδιναβικό


Ένας καινούργιος all day χώρος συνδυάζει τη σκανδιναβική φιλοφοσία για τη ζωή, την bistro αισθητική και την άνεση ενός mainstream cafe bar-restaurant 

Μία νέα άφιξη ήρθε μόλις πριν από μερικές ημέρες στην επαρχία της Λάρνακας και συγκεκριμένα στα Λιβάδεια. Πρόκειται για το all day εστιατόριο Hygge Coffee Bistro που βρίσκεται απέναντι από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας.

Αν δεν έχεις ακούσει ξανά για το Hygge που είναι και το όνομα του μαγαζιού θα σου εξηγήσω αμέσως και θα καταλάβεις πόσο ψαγμένη και cool είναι η ομάδα της νέα παραθαλάσσιας άφιξης της Λάρνακας.

Τι σημαίνει hugge
Aν λοιπόν αγαπάς το instagram και το pinterest όσο εμείς τότε η λέξη hygge μάλλον δεν σου είναι άγνωστη. Καθότι είναι ήταν από τις προτεινόμενες για λέξεις του 2016, ωστόσο, ωφείλεις να ξέρεις ακριβώς τι αφορά.

Hygge  (προφέρεται χου-ν-κα) είναι η δανέζικη λέξη που αναφέρεται στην ανάπαυση/χαλάρωση. Τον τελευταίο χρόνο η έννοια του hygge έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Δανίας, γνωστής και ως πιο ευτυχισμένης χώρας στον κόσμο, και έχει εισχωρήσει στο παγκόσμιο lifestyle. Μήπως το μυστικό ευτυχίας των Δανών δεν είναι άλλο από την ικανότητα που έχουν να μετατρέπουν κάθε χώρο και κατάσταση σε ένα χαλαρωτικό…λίκνο;

Από αυτή την άποψη, το hygge θα μπορούσε να είναι και ένα είδος εμπειρικού, Δυτικού, διαλογισμού! Και επειδή οτιδήποτε το εμπειρικό (και το σκανδιναβικό) ταιριάζει υπέροχα και στη διακόσμηση του σπιτιού, αναλύσαμε για σένα την έννοια hygge, και σου αποκαλύπτουμε 15 τρόπους να την εισάγεις στο σπίτι!

Το νέο μαγαζί φαίνεται πως υιοθετεί αυτή τη φιλοσοφία του hygge και μας περιμένει στον όμορφο επενδυμένο με ξύλο χώρο του, την μίνιμαλ σκανδιναβική αισθητική του εσωτερικού του χώρου για να μας φτιάξει νόστιμα πιάτα από σαλάτες, μπέργκερ, μακαρονάδες μέχρι σάντουιτς και μπέργκερ. Το μαγαζί σερβίρει καφέδες στην βεράντα και το γρασίδι του ενώ τα παιδιά μπορούν να παίξουν ανέμελα στον μεγάλο παιδότοπο του μαγαζιού.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »