Επιτέλους η Ερμού θα έχει μυρωδιά από σουβλάκι


Γράφει το City of Larnaka

Η πλατεία Ερμού αναμφίβολα κλέβει τις προτιμήσεις του κόσμου για έξοδο τα τελευταία 2 χρόνια όταν και απέκτησε τα ποιοτικά μπαράκια της. Αυτό που έλειπε από την περιοχή ήταν ένα ψητοπωλείο, μια ταβέρνα, ένα σουβλακοπωλείο που θα έδινε και την εναλλακτική επιλογή σε φαγητό απ’ αυτά που υπάρχουν σήμερα.

Την κίνηση ”ματ” (κατα τη δική μας γνώμη) κάνει το γνωστό σουβλακοπωλείο της πρωτεύουσας Βάλτου Ρίγανη (Λαρνακείς ιδιοκτήτες) το οποίο θα στεγάσει στον πρώην εστιατόριο Sawa τα πιο όμορφα γευστικά ταξίδια. Η τοποθεσία ιδανική καθώς η μικρή πλατεία συνδυάζεται τέλεια με το concept του νέου καταστήματος.

valtou rigani

Συνονθύλευμα γεύσεων σε ένα ντιζαϊνάτο σουβλακοπωλείο

Το νέο απόκτημα της πλατείας Ερμού και συγκεκριμένα της Στοάς Κίζη, προσφέρει φαγητό βασισμένο στις παλιές, καλές ελληνικές συνταγές, σ’  ένα υπέροχο περιβάλλον!

Το όνομα του πηγάζει από την ίδια τη φράση η οποία έχει μεταφορική και κυριολεκτική σημασία. Μεταφορικά χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει μια κατάσταση η οποία δεν φαίνεται να έχει θετική έκβαση…Τον κανόνα αυτό έρχεται να καταρρίψει η ομάδα του Βάλτου Ρίγανη με διακωμωδιστικό τρόπο μέσα από τις επιλογές που φέρνει στο πιάτο του πελάτη.

Εξάλλου τι πιο παραδοσιακό από την ελληνική Ρίγανη που είναι πρώτη παγκοσμίως σε ποιότητα θα μπορούσε να νοστιμίσει ένα ελληνικό φαγητό! Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει λοιπόν! Τι έχουν  να σου προτείνουν όσον αφορά στο φαγητό και το ποτό; Εδέσματα σερβιρισμένα σε διαλεκτά πιάτα εποχής, συνοδευόμενα από ωραίο κρασί ή ρετσίνα εντός ενός ανεπιτήδευτου, φιλόξενου χώρου σε industrial ύφος.  Όλα αυτά καθιστούν αδιαμφισβήτητα το “Βάλτου Ρίγανη”, ως μία ποιοτική, νέα πρόταση εξόδου στο κέντρο της πολης μας, η οποία έρχεται για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την πλατεία Ερμού.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι επιτέλους η πλατεία θα έχει μυρωδιά από σουβλάκι.

valtou rigani valtou rigani valtou rigani valtou rigani



Κύριες Ειδήσεις





Translate »