Εγκαινιάστηκε το δρομολόγιο Λάρνακα – Ρώμη της TUS AIR


Αναχώρησε γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι η πρώτη πτήση της U80150 της TUS προς τη Ρώμη, μεταφέροντας 44 επιβάτες.
Τελώντας τα εγκαίνια της νέας αεροπορικής σύνδεσης και στην παρουσία του Πρέσβη της Ιταλίας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων Μάριος Δημητριάδης τόνισε τη σημασία της έναρξης του νέου καθημερινού δρομολογίου.

«Ως κυβέρνηση», είπε, «πήραμε όλα τα μέτρα που έπρεπε να πάρουμε για να αυξήσουμε τον αριθμό των επιβατών,  αλλάξαμε τις συμφωνίες, υλοποιήσαμε τους ανοικτούς αιθέρες, δώσαμε κίνητρα, προσελκύσαμε καινούργιες εταιρείες, τρεις  εταιρείες ντόπιου μεταφορέα όπως η TUS και αυτό οφείλεται στη σωστή συνεργασία που είχαμε με τον ιδιωτικό τομέα και τα μέτρα που έχουμε πάρει».
«Αυτό το δρομολόγιο», κατέληξε ο Υπουργός, «είναι πολύ σημαντικό, προς μια σημαντική χώρα, μια σημαντική πρωτεύουσα, την «Αιώνια Πόλη», τη Ρώμη».
Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της TUS Μίκαελ Ενστάιν, αφού εξέφρασε τη χαρά του για την έναρξη του δρομολογίου προς τη Ρώμη, είπε πως σύντομα θα πραγματοποιούνται από την εταιρεία απευθείας πτήσεις προς τα Ιωάννινα (Φεβρουάριος), την Αλεξανδρούπολη (Μάρτιος), την Πάτρα, την Άραξο, καθώς και άλλους προορισμούς στις γειτονικές μας χώρες κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Πηγή: ΚΥΠΕ


Κύριες Ειδήσεις





Translate »