Δευτέρα σήμερα και η πόλη έχει θερινό κινηματογράφο


Οι όμορφες Δευτέρες με θερινό κινηματογράφο συνεχίζονται και σήμερα από Larnaka Cinema Society στις 20:30 στην αυλή του Μουσέιου Πιερίδη,  όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει δραματική ταινία, που θα το καθηλώσει.

Σήμερα , αλλά, όπως και κάθε Δευτέρα μέχρι το τέλος του μήνα, η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας- Αμμοχώστου θα πραγματοποιεί βραδιές Θερινού σινεμά.

Η αποψινή ταινία, λοιπόν, που υποδέχεται το μήνα ξεκινά στις 8:30 στο Μουσείο Πιερίδη. Ονομάζεται “Park” και σε αυτή πρωταγωνιστεί μια παρέα έφηβων αγοριών. Είναι δραματική  και η πλοκή λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά τους Αγώνες του 2004.

Αν και πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Σοφίας Εξάρχου, που υπογράφει και το σενάριο, η ταινία έκανε μία θριαμβευτική πορεία στο εξωτερικό, με αποκορύφωμα το Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο Νέων Σκηνοθετών.

Η υπόθεση, λοιπόν, έχει να κάνει με μια παρέα αγοριών που ζει μέσα στις εγκαταλελειμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας. Τα αγόρια περιφέρονται άσκοπα ανάμεσα στα ερείπια, στήνοντας παιχνίδια – βίαιες απομιμήσεις των ολυμπιακών αθλημάτων – και οργανώνοντας ζευγαρώματα σκύλων για να βγάζουν χρήματα.

Ο μεγαλύτερος της παρέας, ο 17 χρονος Δημήτρης μαζί με την 22χρονη, πρώην αθλήτρια, Άννα, προσπαθούν να ξεφύγουν από το Χωριό με προορισμό τα τουριστικά ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων. Καθώς οι εξορμήσεις τους συνεχίζονται και τα δυο παιδιά εισχωρούν όλο και πιο πολύ στις ζωές των τουριστών, η επιθυμία του Δημήτρη για αποδοχή θα δοκιμαστεί με βίαιο τρόπο.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ για τα μέλη της Λέσχης στοιχίζει μόνο 3 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στα τηλέφωνα  99 434793 και 24145375.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »