Για κρασί και καλό φαγητό στο απόλυτο χειμωνιάτικο σκηνικό στην παραλία Μακένζυ.


Ο νέος και ανανεωμένος χώρος του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις το καλοκαίρι και η εσωτερική του ομορφιά κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών πελατών όπου το έκαναν πρώτη επιλογή στην παραλία Μακένζι.

Μαζί με την ολοκληρωτική του ανακαίνιση που πραγματοποίησε στον εσωτερικό του χώρο πριν λίγους μήνες,  έχει καθιερωθεί ως  μια ποιοτική επιλογή στην περιοχή της παραλίας Μακένζι, που ικανοποιεί κάθε γούστο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Για τους φίλους του κρασιού το Re.Buke Lounge έχει να προσφέρει τα καλύτερα καθώς είναι ένα κομμάτι που έχει επενδύσει τόσο σε τεχνογνωσία όσο και σε υποδομή.

H σελίδα μας επικοινώνησε με την εταιρεία OtherView Marketing Solutions η οποία είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία της επιχείρησης όπου και μας ενημέρωσε σχετικά με την κάβα, ένα κομμάτι που έχει επενδύσει η διεύθυνση εδώ και 2 χρόνια.

Πότε δημιουργήθηκε η κάβα σας;

Δημιουργήθηκε το 2015, όταν ο χώρος μετονομάστηκε σε Re.Buke Lounge Bar, και το κατάστημα λειτούργησε υπο νέα διεύθυνση.

 

Το Re.Buke Lounge βρίσκεται στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα και έχει καταφέρει να κεντρίσει το κοινό της πόλης μας φέτος, μετά την ολοκληρωτική ανακαίνιση που έγινε στον εσωτερικό του χώρο. 

Πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος έχει επενδύσει στον τομέα του φαγητού και έχει χτίσει το καλό του όνομα, στην πολύ καλή του εξυπηρέτηση και στις γευστικές επιλογές που προσφέρει όλους τους μήνες του χρόνου.

 

 

Τι προϊόντα προσφέρουν

Διάφορες ποικιλίες λευκού, κόκκινου και ροζέ κρασιού, σαμπάνιες. Υπάρχουν και κάποιες επιλογές από οινοποιεία του εξωτερικού.

 

Τεχνολογία Εγκαταστάσεων/συντήρηση κρασιών

Υπάρχει κλιματισμός ο οποίος κρατά τα κρασιά στη σωστή θερμοκρασία, παράλληλα με την σωστή τοποθέτηση των κρασιών για να μην αλλοιώνεται η ποιότητα τους.
Η σωστή αποθήκευση είναι πολύ κρίσιμη για τη διατήρηση της ποιότητας του κρασιού μας. Ο τρόπος και οι συνθήκες αποθήκευσης θα επηρεάσουν άμεσα την γεύση, το χρώμα και τον χαρακτήρα του κάθε μπουκαλιού που αγοράζουμε.

Λόγω του απαιτητικού μας πελατολογίου, δίνεται μεγάλη έμφαση στη διατήρηση των κρασιών μας.

 

Εταιρικά events/ δώρα και προσφορές

Ο όμορφος και ανακαινισμένος μας χώρος προσφέρει την ευκαιρία σε εταιρείες να διοργανώσουν τα εταιρικά τους events ενώ παράλληλα είναι ιδανικός για επαγγελματικές συναντήσεις.

Δουλεύουμε πολύ με επιχειρηματικά γεύματα και δείπνα και είναι πολύ σημαντικό που χτίσαμε ένα πολύ επιλεκτικό πελατολόγιο.

O εσωτερικός χώρος έχει ανακαινιστεί πλήρως τον περασμένο Φεβρουάριο και τίποτα δεν θυμίζει την προηγούμενη μορφή που είχε ο χώρος. Με πινελιές από ξύλο και πολύ προσεγμένο σχεδιασμό έχει δημιουργηθεί ο ιδανικός χώρος τόσο κατα τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και τους χειμερινούς.

Προσφορά υπάρχει μόνο κάθε Πέμπτη στο All You Can Eat Sushi Buffet στην τιμή των €14,90

Συνεργασίες με Κυπριακά και ξένα brands

Από την Κυπριακή αγορά συνεργαζόμαστε με τα οινοποιεία Κυπερούντας, Τσαγγαρίδη, Ζαμπάρτα καθώς και με το οινοποιείο Γερολέμου με μια αναδυόμενη ποικιλία που είναι η μωροκανέλλα.

Από την Ελληνική αγορά συνεργαζόμαστε με τα οινοποιεία Λαζαρίδη, Μπουτάρη και Άλφα.

Από άλλες χώρες υπάρχουν κάποιες συνεργασίες με επιλεγμένα οινοποιεία.

 

Ποιες οι προτιμήσεις του Κύπριου

Oι προτιμήσεις του Κύπριου, τουλάχιστον για το δικό μας πελατολόγιο στα λευκά κρασιά είναι στις ποικιλίες Savignion Blank, Ξυνιστέρι και Μοσχοφίλερο.

Στα κόκκινα οι προτιμήσεις είναι στα Cabernet Savignion και Merlot.

 

Τώρα το χειμώνα αλλάζούν οι προτιμήσεις σε σχέση με το καλοκαίρι;

Το χειμώνα σίγουρα το κόκκινο κρασί πουλάει περισσότερο, όπως συμβαίνει το αντίθετο με το λευκό το καλοκαίρι, καθώς σερβίρεται παγωμένο και συνοδεύεται με θαλασσινά πιάτα.

Φυσικά, υπάρχει το κοινό που δεν πάει με την τάση της εποχής και είναι πιστό στις σταθερές του επιλογές.

Πέρα από το φαγητό, πως μπορεί κάποιος να συνδυάσει το κρασί του στο χώρο σας;

Υπάρχει το cheese platter και το fruit platter που είναι ιδανικές επιλογές για μια παρέα η οποία θέλει να περάσει μια χαλαρή βραδιά στο χώρο μας και να απολαύσει καλό κρασί με γευστικά τσιμπήματα.

 

Σε ποιες τιμές κυμαίνονται τα προσφερόμενα κρασιά σας;

Kοιτάζοντας το μενού των κρασιών μας θα βρεις και τα πιο προσιτά σε θέμα κόστους, όμως σίγουρα υπάρχουν κάποιες επιλογές που το κόστος τους είναι ανάλογο της ποιότητας τους.

 

Υπάρχουν επιλογές για όλα τα πορτοφόλια.

Τι σημαίνει για ένα εστιατόριο να διαθέτει αυτό το μοναδικό κεφάλαιο που ονομάζεται κρασί/κάβα; Διαδραματίζει το κρασί ισάξιο ρόλο με αυτόν του φαγητού;

Θεωρούμε ότι το κρασί δεν είναι για να καταπίνει κανείς την μπουκιά του. Το κρασί πρέπει να συνδυάζεται με το φαγητό ώστε να το υποστηρίζει και να το απολαμβάνει ο πελάτης. Κάθε κρασί συνοδεύει συγκεκριμένο φαγητό.

 

Σίγουρα το να διατηρείς κάβα και να πλασάρεις προς τους πελάτες σου αυτή την φιλοσοφία, χρειάζεται και απαιτείται συνεχής εκπαίδευση στο προσωπικό, τόσο από πλευράς γνώσεων ως προς τις προσφερόμενες επιλογές, όσο και στον τρόπο σερβιρίσματος.

 

Μελλοντικά βήματα

Αναφορικά με την γκάμα της κάβας μας, θα γίνουν κάποια wine tasting  τη χειμερινή περίοδο με Κυπριακά και Ελληνικά  οινοποιεία.

Σχετικά με το χώρο μας γενικότερα από το Νοέμβριο αλλάζουμε κάποια πιάτα στο μενού μας τα οποία θα εντυπωσιάσουν την εκλεκτή πελατεία μας.

Γενικά στο μενού μας γίνεται μια μικρή ανανέωση κάθε 5 μήνες γιατί θέλουμε να φέρνουμε στους πελάτες μας νέες γεύσεις και γαστρονομικές προτάσεις.

 

Το χειμώνα είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουμε να αποτελούμε μια από τις επιλογές του κοινού στην αναζήτηση τους για καλό φαγητό, ποιοτικό κρασί, συνδυασμένα σε έναν  όμορφο και ζεστό χώρο με θέα το γαλάζιο της θάλασσας. 

Ήδη ο σεφ μας έχει προχωρήσει με κάποιες προσθαφαιρέσεις στο μενού μας δίνοντας κάποιες νέες επιλογές σε ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια.

Προτείνουμε στο κοινό να δοκιμάσει

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ  

Κουλούρι με κατσικίσιο τυρί, λιαστά ντοματίνια με πέστο άγριας ρόκας

 

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ 

KOΤΣΙ ΑΡΝΙΟΥ

Σιγοψημένο Κότσι Αρνιού με φρέσκα αρωματικά και λαχανικά, σερβιρισμένο με “πουργουρότο” από μανιτάρια, φρέσκα ντομάτα και σως κόκκινου κρασιού

ΛΑΒΡΑΚΙ ΣΟΤΕ 

Λαβράκι σοτέ, καθισμένο σε πατάτα με καραμελωμένο πράσο, κάπαρη και ξύσμα λεμονιού, γλασαρισμένα γλυκομπίζελα και vierge σως

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ 

REBUKE SPECIAL  

Αχλάδι ποσέ, παντεσπάνι σοκολάτας, καβουρδισμένο χαλεπιανό και θρυμματισμένη μαρένγκα. Ολοκληρώνεται στο τραπέζι σας με χλιαρή κρέμα λευκής σοκολάτας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »