Βραδιά Buffet Sushi στο Sushi La Bar


Είστε λάτρεις των σούσι; Πάρε την παρέα σου ή την οικογένεια σου  και κατευθύνθείτε προς το Sushi La Bar για ένα υπέροχο μπουφέ από αυθεντική Iαπωνική  κουζίνα.

Φρεσκότατα θαλασσινά και ψάρια αποτελούν τη βάση για τα ευφάνταστα σούσι που θα απολαύσετε και φέρουν τη σφραγίδα του Sushi La Bar. Ένα συνθύλευμα από maki, noodles, ζεστά πιάτα και φυσικά σαλάτες , που θα σε ταξιδέψουν σε Ασιάτικους προορισμούς.

Image may contain: 1 person, smiling, plant, text, outdoor and nature

Οι υπέροχες και εντυπωσιακές  γεύσεις των πιάτων  ξεκινάνε από τα χέρια του Χριστόφορου Πασκιά και καταλήγουν στο στομάχι σας γιαυτό φρόντισε αυτό που θα το συνοδεύσετε  να μην του αλλάξει πορεία γεύσης. Ένα ποτήρι κρασί είναι το κατάλληλο ποτό για να συνοδεύσει ένα εξαίσιο μπουφέ όπως αυτό που θα γευτείτε. Αν πάλι σας αρέσει η μπίρα, τότε προτείνουμε να δοκιμάσετε μια από τις Ιαπωνικές μπίρες του εστιατορίου. Μoon και Kirin.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να απολαύσετε μοντέρνα ιαπωνική  κουζίνα, χωρίς περιορισμό, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Το μπουφέ ανοίγει Τετάρτη στις 19:30-23:00 και κοστίζει μόλις 15,95 Euro ενώ για παιδιά κοστίζει μόλις 5,95 Euro.

 

Image may contain: food

 

Image may contain: food

Image may contain: food



Κύριες Ειδήσεις





Translate »