Αρχίζει σήμερα το τρίτο Διεθνές Πρωτάθλημα Tennis ITF JUNIORS Under -18 G4


Το Διεθνές Πρωτάθλημα Tennis ITF JUNIORS Under -18 G4 είναι το τρίτο συνεχόμενο που πραγματοποιείται στην πόλη της Λάρνακας και θα διεξαχθεί μεταξύ 2 – 8 Ιουνίου 2019, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας, αρχίζοντας από τους προκριματικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 2 και 3 Ιουνίου.

 

 

Στις 3 Ιουνίου ώρα 17:00 μμ. θα έχουμε την τελετή έναρξης, όπου και θα παρελάσουν οι συμμετέχουσες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Οι συμμετοχές αναμένονται να ξεπεράσουν τις 200 με το 75% των συμμετοχών αυτών να προέρχονται από τριάντα 30 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού.

Ο ιστορικός Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας δίνει την ευκαιρία σε ανερχόμενα ταλέντα του τένις να αναδείξουν τις ικανότητές τους, δημιουργώντας έναν πνεύμονα αθλητισμού για την πόλη μας.

Οι αγώνες θα διεξάγονται καθ` όλη την διάρκεια της ημέρας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πολυπληθείς λάτρεις του πιο δημοφιλούς ατομικού αθλήματος να απολαύσουν από κοντά τένις υψηλής ποιότητας.

Οι τελικοί αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου (08/06) και θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων.

Η είσοδος είναι δωρεάν και μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Η οργάνωση του πρωταθλήματος είναι σε συνεργασία της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου (ΟΑΚ) και του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας (ΟΑΛ).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας, καθώς και στην ιστοσελίδα της ITF World Τennis Tour Juniors.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »