Ανανεωμένο μενού, με δημιουργικά πιάτα από το Holy Cow


Με έμφαση στα νηστήσιμα και χορτοφαγικά πιάτα 

Ο πανέμορφος και χαλαρωτικός χώρος του καφέ-εστιατορίου Holy Cow Neocanteen στη Λάρνακα ανανεώνει τις γεύσεις και τα πιάτα του και βάζει στο μενού του νέες, γευστικές πινελιές ειδικά για την περίοδο των νηστειών με ανάλογα πιάτα τα οποία θα κερδίσουν όχι μόνο όσους νηστεύουν.

Το Holy Cow Neocanteen το γνωρίσαμε πριν μερικούς μήνες και το επισκεφθήκαμε μάλιστα μερικές φορές. Βρίσκεται, λίγο πιο περιμετρικά του κέντρου της πόλης, είναι ήσυχο, έχει μία γλύκα και θα χαλαρώσεις σίγουρα αν βρεθείς εκεί. Βέβαια θα δοκιμάσεις και πολύ καλά πιάτα με φαγητό αλλά και γλυκά.

Τα νέα πιάτα στο μενού του είναι όπως σου έγραψα πολύ καλές επιλογές για όσους νηστεύουν ή είναι χορτοφάγοι αλλά όχι απαραίτητα διότι ποιος μπορεί να πει όχι στη νέα άφιξη του μενού το καλαμάρι τεμπούρα με τσίλι, μικρή σαλάτα με λίτσι και κινέζικο μαρούλι ή ακόμα τη μεγάλη γαρίδα σχάρας και ριζότο με φρούτα του πάθους.

timeout

Ταυτόχρονα, μπορείς να δοκιμάσεις το ξεχωριστό νέο πιάτο με μύδια σε ζωμό μοσχολέμονου και τσίλι. Ρύζι μπασμάτι αρωματισμένο με πράσινο τσάι πιπερόριζας και λεμονόχορτου. Για τους λάτρεις των μπέργκερ το μαγαζί μας προτείνει τη νέα του δημιουργία που είναι οδινά μπέρκερ, γαρίδες με σουσάμι στη σχάρα, γλυκιά σάλτσα τσίλι, ξιδάτα κόκκινα κρεμμύδια, μαρούλι.

Πολύ yummy μας φαίνονται! Τι λες;

Τοποθεσία
Διεύθυνση:
Αρχ. Μακαρίου Γ΄& Νιγρίτης
Τηλέφωνο:
24650114
Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά 07.00-23.00

Πηγή: www.timeoutcyprus.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »