To ανανεωμένο μενού από το Re.Buke που θα σε εντυπωσιάσει


O εσωτερικός του χώρος θα σε κερδίσει τις ημέρες και τις νύχτες του χειμώνα 

Ο νέος και ανανεωμένος του χώρος και το ποιοτικό φαγητό του κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις το καλοκαίρι και πολλοί ήταν αυτοί που το τοποθέτησαν πρώτο στις προτιμήσεις  πελατών όπου το έκαναν πρώτη επιλογή στην παραλία Μακένζι.

Η ευγενική εξυπηρέτηση του προσωπικού, το καλό φαγητό, η σωστή επικοινωνία, καθώς και η προσεγμένη διαφήμιση του, το έκαναν  “Talk of the town” στη Λάρνακα. Aν και η καλοκαιρινή περίοδος πλέον ανήκει στο παρελθόν το Re.Buke Lounge δεν σταματά να δημιουργεί και να ανανεώνεται.

Οι νέες επιλογές του προσεγμένου μενού του καταστήματος αναφέρονται σε 2 ορεκτικά, 1 σαλάτα, 2 κυρίως πιάτα και 4 νέα γλυκά για επιδόρπιο τα οποία και παρουσιάζουμε πιο κάτω.

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ  

Κουλούρι με κατσικίσιο τυρί, λιαστά ντοματίνια με πέστο άγριας ρόκας

 

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ

Διάφορα ψαρικά με φρέσκα λαχανικά

ΣΑΛΑΤΑ  

KALE SALAD   

Φρέσκα φύλλα λαχανίδας με μπρουσκέτα κατικίσιου τυριού, αγκινάρες, ντοματίνια και καβουρδισμένες νυμφάδες αμυγδάλου, περιχυμένη με ντρέσινγκ σταφυλόμελου. (δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία)

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ 

KOΤΣΙ ΑΡΝΙΟΥ

Σιγοψημένο Κότσι Αρνιού με φρέσκα αρωματικά και λαχανικά, σερβιρισμένο με “πουργουρότο” από μανιτάρια, φρέσκα ντομάτα και σως κόκκινου κρασιού

ΛΑΒΡΑΚΙ ΣΟΤΕ 

Λαβράκι σοτέ, καθισμένο σε πατάτα με καραμελωμένο πράσο, κάπαρη και ξύσμα λεμονιού, γλασαρισμένα γλυκομπίζελα και vierge σως

RIGATONI ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΖΟΥΝ 

Μαριναρισμένες λωρίδες κοτοπούλου, πάστα πιπεριάς, μανιτάρια, ελαφριά κρέμα γάλακτος με φρέσκο κόλιανδρο (δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία).

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ 

REBUKE SPECIAL  

Αχλάδι ποσέ, παντεσπάνι σοκολάτας, καβουρδισμένο χαλεπιανό και θρυμματισμένη μαρένγκα. Ολοκληρώνεται στο τραπέζι σας με χλιαρή κρέμα λευκής σοκολάτας.

 

BERRIES RED VELVET 

Με κρέμα τυριού, αφράτο παντεσπάνι, αμύγδαλο φιλέ και σως από φρούτα του δάσους

ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 

Με φουντούκι, κρέμα πραλίνας και παγωτό χαλεπιανού

MILLE-FEUILLE 

Τραγανό φύλλο κρούστας, κρέμα βανίλιας και γλάσο καραμέλας (δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία)

Όλες τις πιο πάνω γευστικές επιλογές θα τις απολαύσεις στο μοναδικό ζεστό εσωτερικό χώρο του Re.Buke Lounge…



Κύριες Ειδήσεις





Translate »