Έρχονται τα Wagamama στην πόλη μας


Το πέμπτο εστιατόριο Wagamama στο κέντρο της πόλης μας ετοιμάζεται να λειτουργήσει η εταιρεία PHC που αντιπροσωπεύει την κορυφαία διεθνής αλυσίδα στην Κυπριακή αγορά.

Αν και είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η αλυσίδα ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην πόλη μας η σελίδα μας δεν προέβει σε κάποια δημοσίευση σεβόμενη την εχεμύθεια που ήθελε να κρατήσει η εταιρεία καθώς έχουμε ανοιχτή επικοινωνία.

Το νέο εστιατόριο θα λειτουργήσει στο χώρο όπου στεγαζόταν το πρώην VIALE απέναντι από την Αμερικάνικη Ακαδημία και ήδη οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από την πρώτη στιγμή που το wagamama άνοιξε τις πόρτες του σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Αγία Νάπα κατόρθωσε να μυήσει το κοινό στο δίπτυχο «σωστή διατροφή-απολαυστική εμπειρία» και να καθιερωθεί ως ο κατ’ εξοχήν προορισμός ασιατικών γεύσεων».

Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση το νέο κατάστημα στην πόλη μας θα είναι «εμπνευσμένο από φιλοσοφία kaizen και θα μας υποδέχεται σε ένα άριστα διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο με προσεγμένο μοντέρνο ντεκόρ σε απλές γραμμές, ζεστά χρώματα και ρομαντικό φωτισμό, στοιχεία που συνθέτουν μία μαγευτική ατμόσφαιρα»

Επίσης «το μενού των εδεσμάτων του wagamama έχει πρόσφατα εισαγάγει νέες επιλογές που ξεπερνούν ακόμα και τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών γούστων». Παράλληλα, «στον πυρήνα της ιαπωνικής γαστρονομίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από τις εκπληκτικές πολύχρωμες παλέτες από sushi και tatakis, το ολόφρεσκο sashimi, τον πεντανόστιμο σολομό και την πλούσια ποικιλία από νουντλς ή ρύζι συνοδευόμενα από γνήσια κρεατικά και θαλασσινά, όλα φτιαγμένα με ιδιαίτερη τεχνική που κάνει το κάθε κομμάτι μοναδικό».

Αναμένεται ότι οι νέες γευστικές απολαύσεις που έχουν που έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στις υπόλοιπες πόλεις αναμένεται να κερδίσουν τις προτιμήσεις του κοινού της Λάρνακας τόσο για τις εξαιρετικές συνταγές τους, αλλά και για τα επιλεγμένα και ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά τους.

 

Αναμένουμε λοιπόν την άφιξη που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους Λάρνακείς…και όχι μόνο.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »