Έρχεται το νέο μεξικάνικο στις Φοινικούδες και αναζητεί προσωπικό


Σε συνέχεια της προχθεσινής μας είδησης για την έλευση μεξικάνικου εστιατορίου στη θέση του πρώην illy, δεν αργήσαμε να επαληθευτούμε αφού χθες τοποθετήθηκαν τα σχετικά δημιουργικά στις 2 προσόψεις του καταστήματος που προαναγγέλλουν τη νέα μεξικάνικη άφιξη στην πόλη μας.

 

Tην είδηση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

 

Η νέα άφιξη στις  Φοινικούδες θα συζητηθεί πολύ καθώς κάτι όμοιο της δεν υπάρχει και σίγουρα χρειαζόταν.Νέες γεύσεις και νέες ωραίες διαφορετικές μυρωδιές έρχονται από άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα από Latin America μεριές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τιμηθεί και θα λατρευτεί από πολλούς συμπολίτες μας που είναι λάτρεις των διαφορετικών και παράξενων γεύσεων και ειδικά των μπουρίτος, των fajitas και άλλων μεξικανικών γέυσεων και αν κρίνουμε από τα δημιουργικά του πρόκειται για κάτι ποιοτικό και μια οργανωμένη επιχείρηση.

Για αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε για λαχταριστά και καυτά μεξικάνικα φαγητά, κλασικές μαργαρίτες, μεξικάνικες μελωδίες   και εννοείται μεξικάνικα καπέλα, που είναι ένα από τα πιο έντονα χαρακτηριστικά που θυμόμαστε όταν επισκεφτούμε ένα μεξικάνικο εστιατόριο.
Σημείωση: To νέο εστατόριο ψάχνει για προσωπικό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 96257882 ή στο e-mail info@mec-concepts.com 

VIVA LA MEXICO

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »