Όλα όσα θα συμβούν στο SanTaLefkara, το υπέροχο χριστουγεννιάτικο χωριό των Λευκάρων


Cover Photo source:
https://festoonhouse.com.au/christmas-icicle-lights/ 

Σημαντική επιτυχία η απόφαση του Υφυπουργείου Τουρισμού να εντάξει τα Λεύκαρα σε ένα από τα επτά Χριστουγεννιάτικα Χωριά.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λευκάρων αναφέρει πως είναι «σημαντική επιτυχία για τον Δήμο μας η απόφαση του Υφυπουργείου Τουρισμού να μας εντάξει σε ένα από τα επτά Χριστουγεννιάτικα χωριά για φέτος. Από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου του 2024 ο Δήμος θα ετοιμαστεί για να φιλοξενήσει τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες του».

Σε μια διαρκή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ο Δήμος Λευκάρων «προετοιμάζει εκπλήξεις, βιωματικά εργαστήρια, γαστρονομικές δημιουργίες, χριστουγεννιάτικες φιγούρες και πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Στόχος του Δήμου είναι για άλλη μια φορά είναι να ανταποκριθούμε σ΄ αυτή τη μεγάλη πρόκληση, να κερδίσουμε το στοίχημα της επιτυχίας και να ικανοποιήσουμε τους φίλους των Λευκάρων».

Κατά τη συγκεκριμένη περίοδο «μουσικά σχήματα και πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα συμβάλουν, σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στην προσδοκώμενη επιτυχία. Με «όπλο» το πολιτισμό, τον αρχιτεκτονικό θησαυρό και τις γαστρονομικές δημιουργίες, ο Δήμος Λευκάρων υπόσχεται μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη περίοδο».Κύριες Ειδήσεις

Translate »