Το “The catwalk project”, το fashion show των τελειόφοιτων του κλάδου Μόδας του Alexander College διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά


Το “The catwalk project”, το fashion show των τελειόφοιτων του κλάδου Μόδας του Alexander College, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα χρόνια, διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά.

 

 

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, και έχει πλέον εντάξει στην ετήσια ατζέντα του το “The Catwalk Project”, που είναι πλέον το μεγαλύτερο fashion show φοιτητών. Στόχος και φέτος, η ανάδειξη των δημιουργιών τους, αποδεικνύοντας το ψηλό επίπεδο σπουδών στο Alexander College.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, στις 8:30μμ, στο Iguana (περιοχή Μακένζι – Λάρνακα), οι φοιτητές του Alexander College – Μάριος Φλώρου, Ραφαέλια Σκουτέλλα, Ευφροσύνη Σάββα, Ελένη Ύψου, Χριστίνα Νικολάου, Ηλιάνα Ματθαίου και Alexandra Taradynova – θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε μια φαντασμαγορική βραδιά, με παρουσιάστρια την Γωγώ Αλεξανδρινού και με εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο της μόδας, γνωστούς σχεδιαστές, stylists, fashionistas και celebrities.

Τη γενικότερη επιμέλεια του show ανέλαβε και φέτος ο υπεύθυνος καθηγητής και σχεδιαστής μόδας, Παντελής Παντελή, μαζί με την ομάδα του, Μαριάννα Πέγκα και Χρίστο Αβραάμ.

Χορηγοί της εκδήλωσης: “DSTRKT” και “Εύρηκα Μασσαλίας”, ενώ το εντυπωσιακό make up και το hairstyling των μοντέλων ανέλαβαν οι “The make up Pro by Barbara Nikolakaki” και “Kevin Murphy” αντίστοιχα. Υπηρεσίες και προϊόντα προσέφεραν επίσης οι εταιρείες και καταστήματα “ShoeBox” και “Art of Flowers by Loizos Iordanous”.

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.

Για πληροφορίες καλέστε στο 24 532373.

Χορηγός επικοινωνίας “ΟΚ! Magazine” & “ilovestyle.com”

 

 

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »