Ο χειμώνας έρχεται στο MEMORIES Rooftop Bar


Παρόλο που έξω άρχισε να κάνει κρύο, το Memories δεν πάει πουθενά.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η νοσταλγική του ατμόσφαιρα του Memories Rooftop Bar, τα διασκεδαστικά events, η όμορφη διακόσμηση και φυσικά η εκπληκτική θέα της πόλης κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, το Memories Rooftop Bar βάζει τα χειμωνιάτικα του και προετοιμάζεται για την εποχή!

Η πιο ζεστή και κουλ ταράτσα της Λάρνακας θα παραμείνει ανοιχτή και τις κρύες μέρες του χειμώνα, για να συνεχίσει να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όπως τους παλιούς καλούς καιρούς; κουβεντιάστε στην άνεση των αναπαυτικών του χώρων και χαλαρώστε με την ιδανική μουσική ενώ χαζεύετε τις σταγόνες της βροχής.

4372147859614707 image

4372148015463702 image

Νέες προσθήκες; Νέο μενού με «δυνατές» επιλογές που ταιριάζουν στη χειμερινή διάθεση, εντυπωσιακό DJ booth, και πολλά άλλα για να επαναφέρετε τη ρετρό ατμόσφαιρα και να αναβιώσετε τα εσωτερικά συναισθήματα της δεκαετίας του ’90. Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Επίσης, αν επιθυμείτε να νιώσετε λίγη παραπάνω θαλπωρή, υπάρχουν διαθέσιμες κουβέρτες – ή απλά μπορείτε να αφεθείτε στο σύστημα θερμού κλιματισμού.

4372148139799687 image

Τώρα κοντά σας καθημερινά από τις 18:00.

Μπείτε στο λόμπι του Rise Street Art Hotel και κατευθυνθείτε στον 5ο όροφο, όπου σας περιμένουν νέες αναμνήσεις.

Κίμωνος 1, Λάρνακα

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 96022000

Instagram account: www.instagram.com/memoriesrooftopbar

Facebook page: www.facebook.com/memoriesrooftopbarΚύριες Ειδήσεις

Translate »