Η παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε…


Το Εργαστήρι Χορού & Δημιουργίας «ΧοροΕμπνευση» της Έλενας Πιερή έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την ετήσια θεατρικο-χορευτική του παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκείου Αραδίππου, στην Λάρνακα.

Η παράσταση, με τίτλο «Η Πεντάμορφη & το Τέρας: Η Κρυμμένη Ομορφιά» υπόσχεται και φέτος να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους μέσα από ένα κράμα θεατρικών και χορευτικών.

Μια παράσταση εμπνευσμένη από την μοντέρνα έκδοση του παραμυθιού “Η Πεντάμορφη & το Τέρας” που τόσο αγαπήθηκε από το παιδικό κοινό.

Θα καταφέρει άραγε η πεντάμορφη Μπελ να ανακαλύψει την ομορφιά που βρίσκεται κρυμμένη στην καρδιά του Τέρατος; Θα μπορέσει να τον μεταμορφώσει από Τέρας σε… Πρίγκιπα;

Μετά από την επιτυχία της περσινής παράστασης με θέμα το “Tangled”, η ΧοροΕμπνευση είναι έτοιμη να χαρίσει στο κοινό της μια ακόμη πιο διασκεδαστική και παραμυθένια παράσταση.

Το απόγευμα την Κυριακής, λοιπόν, στις 15 Απριλίου, κάντε την βόλτα σας από το Δημοτικό Θέατρο Λυκείου Αραδίππου για να περάσετε ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα μαζί με τα παιδιά σας και να παρασυρθείτε κι εσείς στον κόσμο του παραμυθιού.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!

Μην το χάσετε!

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 99142641

Θερμές Ευχαριστίες στους Χορηγούς μας:

Ευχαριστούμε επίσης, τον Χορηγό Επικοινωνίας μας:

Επιμέλεια Σκηνικών:

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »