Ο Δήμος Δρομολαξιά – Μενεού διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια μέρα του παιδιού


Tης Χριστίνας Κλεόπα

 

Ο Δήμος Δρομολαξιά – Μενεού σε συνεργασία με την Κοινοτική Αστυνόμευση Κιτίου διοργανώνει  μια ευχάριστη εκδήλωση την Κυριακή 2 Ιουνίου  στις 10 το πρωί με αφορμή την Παγκόσμια μέρα του παιδιού.

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του Δημοτικού Αμφιθέατρου Δρομολαξιάς – Μενεού. Ένα αξέχαστο πρωινό με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάνε βόλτα με το τρενάκι ,να κάνουν face painting από επαγγελματίες, να συμμετέχουν σε διάφορες χειροτεχνίες, καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις θα τα περιμένουν!

Θα προσφέρεται  δωρεάν παγωτό και κούπες από τον Δήμο και δωρεάν σιταροπούλα από την τοπική επιτροπή πολυτέκνων.

Ελάτε όλοι μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουμε γιορτάζοντας αυτήν την ξεχωριστή μέρα για τα παιδιά, γιατί πάντα όλοι μας θα κρύβουμαι μέσα μας  το παιδί που ήμασταν κάποτε.

Η 1η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια ημέρα του παιδιού με σκοπό την ασφάλεια και ευημερία του παιδιού. Αφιερωμένη στα δικαιώματα του, καταπολεμώντας την φτώχεια, τον  κοινωνικό αποκλεισμό, την παιδική εργασία όπου με τη σειρά της διαιωνίζει τη φτώχεια κρατώντας τα παιδιά  μακριά από την εκπαίδευση και την παιδική αθωότητα. Κάθε παιδί αξίζει να μεγαλώνει σε ανθρώπινες συνθήκες και να έχει ίσα δικαιώματα με οποιδήποτε άλλο παιδί.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »