ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ! – Έτσι θα κάνει Χριστούγεννα η πόλη μας


Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας

Όταν υπάρχει θέληση, ελπίδα, αισιοδοξία και πνεύμα συνεργασίας μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να γίνει η πόλη μας μια μεγάλη οικογένεια, μια τεράστια αγκαλιά, γεμάτη θαλπωρή και ζεστασιά.

Μαγικά Χριστούγεννα στη Λάρνακα! θα μας χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, ψυχικής ανάτασης και θαλπωρής. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα θα δώσουν τη θέση τους στο χρώμα και στη χαρά και θα μετατρέψουν τη Λάρνακα σε μια πόλη δυναμική, ανθρώπινη και γιορτινή. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι «ζωντανά» και καλλιτεχνικά με έμφαση στον πολιτισμό, λουσμένα στο φως και τη μουσική.

Ο Δήμος Λάρνακας πραγματοποιεί μια σειρά εκδηλώσεων, που απλώνονται σε πολλά σημεία της πόλης. Όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα. Η πόλη έχει στολιστεί και μετά από την πρόσφατη φωταγώγηση του Εμπορικού Ιστορικού Κέντρου, την ερχόμενη Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου παρά την Πλατεία Ευρώπης, καθώς επίσης και του υπόλοιπου Χριστουγεννιάτικου διακόσμου της πόλης από την Α.Ε. Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου. Την εκδήλωση πλαισιώσουν μουσικά με ένα εορταστικό πρόγραμμα, η Τσβέτα Χριστοφόρου, ο Svetlomir Dimitrov, η Δημοτική Παιδική Φιλαρμονική, η Σχολή Χορού Etoile, η Δημοτική Παιδική Χορωδία, Δημοτικό το Φωνητικό Σύνολο. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με το μουσικό πρόγραμμα «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» από την καταξιωμένη ερμηνεύτρια ΑΛΕΞΙΑ!

Καινοτομία αποτελεί φέτος η φιλοξενία της Christmas Land της Εταιρείας «Πάρκο Παλιάτσο» στην Πλατεία Ευρώπης κάτι που για πρώτη φορά φέρνουν ο Δήμος Λάρνακας με την Petrolina. Η Christmas Land ανοίγει τις πόρτες τις στο κοινό αύριο Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι 8 Ιανουαρίου 2023.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2022 ο αγαπημένος Άγιος των μικρών, ο Άγιος Βασίλης, θα κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο συνοδευόμενος από τις μαζορέτες, τα ξωτικά και άλλους σε μια φαντασμαγορική παρέλαση!

Το φετινό εορταστικό πρόγραμμά, επιπλέον περιλαμβάνει

• στις 19 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίηση μεγάλης συναυλίας στο Εμπορικό Ιστορικό Κέντρο με την Josephine
• από τις 19 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 2022 και από τις 27 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2022 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από διάφορα μουσικά θεατρικά και χορευτικά σχήματα στις Πλατειές Ερμού, Παλλάς, Αγίου Λαζάρου και Αρμενικής Εκκλησίας
• από τις 17 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το Christmas Food Festival στην αναπαλαιωμένη Πλατεία του Ζουχούρι
• κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου θα υπάρχουν επισκέψεις του Αγίου Βασίλη στο Εμπορικό Ιστορικό Κέντρο και στους Προσφυγικούς Κυβερνητικούς Οικισμούς με τη συνοδεία του Συνδέσμου Μοτοσικλετιστών Λαρνακας.
• Παράλληλα κατά τη διάρκεια των εορτασμών θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης φιλανθρωπικά παζαράκια και χριστουγεννιάτικες αγορές από διαφόρους Συνδέσμους και Φορείς.

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τον Μέγα Χορηγό των φετινών εορτασμών, που δεν είναι άλλος από την Εταιρεία Petrolina! που για ακόμα μια φορά είναι στο πλάι μας, στο πλάι της πόλης, στο πλάι των δημοτών της Λάρνακας. Χωρίς τη δική της καταλυτική προσφορά δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λάρνακας. Η συμβολή της κάνει πραγματικά τα Χριστούγεννα στην πόλη μας Μαγικά!

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στους τοπικούς και στους παγκύπριους Χορηγούς Επικοινωνίας, που για ακόμα μια φορά βρίσκονται μαζί μας και στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, που με τη συμβολή και προβολή τους κάνουν τα Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά!

May be an image of 6 people, people sitting, suit and indoor

May be an image of 5 people, people sitting, suit and indoor

May be a cartoon of text that says "LARNAKA CHRISTMAS LAND I 1 25/11/2022-8/1/2023 8/1/2023 ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ epp ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ omega ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ PETROLINA"

May be an image of text that says "A MAGICAL CHRISTMAS IN LARNAKA 知 LIGHTING CEREMONY Sunday 27th off November 2022 The Larnaka Municipality invites you to the Lighting Ceremony the Christmas Tree and the town's decoratior by the Mayor Larnaka Mr. Andreas Vyras EUROPE SQUARE, 5:30 P.M. FESTIVE PROGRAMME Tsveta Chri stoforou (mezzo-soprano) & Svetlomir Dimitrov (saxophone) Municipal Children's Band Etoile Dance Studio Municipal Children's Choir Municipal Vocal Ensemble "The Spirit of Christmas" with ALEXIA MEDI SPONSOR omega ΔΡΟΜΟΣ MEGA SPONSOR PETROLINA"

May be an image of text that says "ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ " ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 O Δήμος Λάρνακας σας προσκαλεί va παρευρεθείτε τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου διάκοσμου της πόλης μας ηθεί τον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, 5:30 M M. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ nporpamma Τσβέτα Χριστόφορου (μετζοσοπράνο) Svetlomi imitro (σαξόφωνο) Δημοτική Παιδική Φιλαρμονική Σχολή Χορού Etoile Δημοτική Παιδική Χορωδί Φωνητι κÓ Σύνολο Δήμου Λάρνακας <<Το Πνεύμα των Χριστουγέννων>> με την ΑΛΕΞΙΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ omega 1EN ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΓΑΣ xopH PETROLINA"

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »