Μέσα από μια μαγική βραδιά στο Μεσαιωνικό κάστρο χάρισαν ”Μια αγκαλιά τραγούδια”


Μια όμορφη μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία όσοι βρέθηκαν ψες στο Μεσαιωνικό κάστρο και παρακολούθησαν από κοντά την εκδήλωση ”Μια αγκαλιά τραγούδια” και στήριξαν με έμπρακτο τρόπο τους μαχητές της ζωής.

 

Τους μαχητές της Ζωής οφείλουμε να τους στηρίξουμε με πράξεις έτσι και εμείς μαζι με την μουσική και τον χορό ας βοηθήσουμε. Οι μαχητές της ζωής είναι οι συνηθισμένοι, απλοί άνθρωποι, που σηκώνουν καθημερινά το δικό τους σταυρό μαρτυρίου. Παλεύουν με αξιοπρέπεια κόντρα στις αντιξοότητες της ζωής. Παλεύουν για να ξανασταθούν στα πόδια τους. 

Με το πιο πάνω σύνθημα τα μέλη της λέσχης Λάρνακας Liberty Λάρνακας διοργάνωσαν την χθεσινή εκδήλωση, ταξίδι στο όμορφο ελληνικό τραγούδι. Όμορφες φωνές, χορός και ωραίο σκηνικό ήταν τα στοιχεία που συνέβαλαν στο να εντυπωσιαστεί το κοινό που βρέθηκε ψες στο Μεσαιωνικό κάστρο.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι σχολές:

Μουσική Σχολή Κλεοπάτρας Χρυσοστόμου

Alma Dance Studio- Mάριαμ Μιχαηλίδου

Χορευτικό Εργαστήρι ”Χορόκραμα”-”Chorokrama” Dancing School

 

Σας ευχαριστούμε όλους όσους μας τιμήσατε απόψε με την παρουσία σας, και όλους όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί η αποψινή εκδήλωση. Επίσης τις λέσχες Lions και Larnaca Liberty Lions Club. Τέλος, μεγάλο ευχαριστώ στις μαθήτριες της σχολής μου, μικρές και μεγάλες για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους. Κορίτσια μου απόψε χορέψατε «Για τους μαχητές της ζωής» Συγχαρητήρια σε όλες!! Σας αγαπώ! ❤️❤️

Gepostet von Mariam Michaelidou am Donnerstag, 3. Oktober 2019

 

Συμβαίνει τώρα στο κάστρο. Μια αγκαλιά τραγούδια

Gepostet von City of Larnaka am Mittwoch, 2. Oktober 2019

 

Συμβαίνει τώρα στο κάστρο. Μια αγκαλιά τραγούδια

Gepostet von Larnaka Going Out am Mittwoch, 2. Oktober 2019

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »