Η Cyprus Airways ανακοινώνει έναρξη πτήσεων προς Θεσσαλονίκη και καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα


Η Cyprus Airways αρχίζει πτήσεις προς Θεσσαλονίκη για το χειμώνα 2018/19, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 23 Οκτωβρίου 2018.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει, επίσης, ότι οι πτήσεις στο δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα από 4 εβδομαδιαίως γίνονται σε καθημερινές πτήσεις.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Επιπλέον, η Cyprus Airways στην προσπάθεια της να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς για το δρομολόγιο Λάρνακα Αθήνα, αποφάσισε να βάλει επιπρόσθετες πτήσεις στις 26 και 28 Οκτωβρίου.

“Μετά από 16 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της Θεσσαλονίκης στο δίκτυό μας και την αύξηση των δρομολογίων μας προς Αθήνα. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και αισθανόμαστε ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ οι καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα θα παρέχουν στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους”, δήλωσε η Natalia Popova, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν στις 7 Νοεμβρίου του 2018 κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Σημειώνεται ότι η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.Κύριες Ειδήσεις

Translate »