Μια μέρα στο Camel Park (pics – vid)


Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το πάρκο αυτό το Σαββατοκυρίακο. Εδώ θα ζήσεις μία ολοήμερη πανέμορφη εμπειρία με την παρέα ή τα παιδιά σας.Το πάρκο βρίσκεται στο χωριό Μαζωτός και σε βολική τοποθεσία, μόνο 15 λεπτά από το Αεροδρόμιο Λάρνακας. Το Camel Park αποτελεί ένα εκπαιδευτικό χώρο για τα παιδιά σας εφόσον έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί αλλά και να δει από κοντά διάφορα ζώα.

Φωτογραφία του χρήστη Camel Park Mazotos.

Μια αξέχαστη οικογενειακή βόλτα χαζεύοντας τα ζώα αλλά  και τροφωδοτόντας τα από κοντά  με ιδικά σακουλάκια που περιέχουν τροφή(θα τα προμηθευτείτε από την υποδοχή). Επίσης ο χώρος παρέχει διάφορα ζώα όπως  στρουθοκάμηλους, κατσίκες, ελάφια, πόνι, λάμα, χελώνες, ψάρια, πολλά πουλιά και πολλά άλλα που θα σε εκπλήξουν με την παρουσία τους.

Φωτογραφία του χρήστη Camel Park Mazotos.

Το Camel Park προσφέρει επίσης τη μεγάλη ευκαιρία της ιππασίας με καμήλα γύρω από το πάρκο. Μην παραλείψετε να κάνετε την ιππασία και μετά το τέλος της βόλτας σας να παραλάβετε την φωτογραφία σας για ενθύμιο.

Καθώς χαλαρώνετε στον χώρο τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν στον χώρο με τα παιχνίδια ελεύθερα ( 5D κινηματογράφος,τραμπάλες,μικρά παιχνίδια, στρεφόμενος ταύρος ιππασίας,ηλεκτρονικά και πολλά άλλα.

Ακόμη το Camel Park έχει δημιουργήσει ένα  μικρό μουσείο όπου  ταξιδεύει  κάθε επισκέπτη του στα παλιά χρόνια,αλλά πιο συγκεκριμένα βλέποντας τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στην Κύπρο.

Φωτογραφία του χρήστη Camel Park Mazotos.

Το καλοκαίρι ανοίγει ο χώρος της πισίνας όπου προσφέρει αναψυκτικά, σνακ και κρύα και ζεστά ροφήματα.

Μπορείτε επίσης να  φροντίσετε για το μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σας στο εστιατόριο του χώρου όπου παρέχει γεύματα όπως σαλάτες, πίτσα, ζυμαρικά, σνακ, σάντουιτς, wraps, ψητά, θαλασσινά και επιδόρπια.

Επίσης στο χώρο οργανώνονται  ειδικές εκδηλώσεις και διάφορα πάρτι  για μικρούς και μεγάλους
Πληροφορίες (24991243) Δ-Κ :09.00-18.00.

Είσοδος: €3 ενήλικες, €2 παιδιά.

 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το φακό του Larnaka Going Out

Επιμέλεια κειμένου
Χριστίνα Γιώργαλλου



Κύριες Ειδήσεις





Translate »