Βρήκαμε το πιο instagrammable παγκάκι που πρέπει να επισκεφθείς στην επαρχία Λάρνακας


 

Τώρα ίσως να σκέφτεστε διαβάζοντας τον τίτλο «Υπάρχουν ινσταγκραμικά παγκάκια;». Και όμως υπάρχουν και προσφέρουν μια υπέροχη θέα είτε στο χωριό είτε στην πόλη.

Ίσως τα έχετε προσέξει αφού εδώ και μερικούς μήνες κοσμούν τα feeds μας στο Instagram, κάνοντάς μας να θέλουμε και εμείς να τα επισκεφθούμε. Μιλάμε για τα παγκάκια σε σχήμα Π, που μοιάζουν με κορνίζες και κάποιοι τα χαρακτηρίζουν ως όμορφα παράθυρα με θέα. Μέχρι στιγμής έχουμε βρει 3 από αυτά.

 

Το ένα βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Θεοδώρου στην επαρχία Λάρνακας και πρόκειται από τα ωραιότερα σημεία της επαρχίας. Το σημείο θέας στο ύψωμα Στεφάνι στον Άγιο Θεόδωρο είναι το δεύτερο πιο ψηλό βουνό της κοινότητας και βρίσκεται στα ανατολικά του χωριού. Από εκεί μπορείς να δεις τα όμορφα Λεύκαρα, το Σταυροβούνι αλλά και όλη την περιοχή της Λάρνακας.

 

Ένα τέτοιο παγκάκι βρίσκεται και

 

 

Εκτός από αυτά τα δυο παγκάκια στα χωριά, θα βρείτε και στη Λευκωσία, συγκεκριμένα στο Πλατύ Αγλαντζιάς, κοντά στο αμφιθέατρο Σκαλί. Στο σημείο αυτό υπάρχουν δυο τέτοια παγκάκια που προσφέρουν μια υπέροχη θέα μέχρι τις κατεχόμενες περιοχές αλλά και στιγμές χαλάρωσης που όλοι χρειαζόμαστε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pantelina Iniati ♈️ (@iniati_p_)Κύριες Ειδήσεις

Translate »