Έτοιμο να ανοίξει το εντυπωσιακό Hotel Indigo! (photos)


Πηγή: inbusiness.com.cy

Σύντομα αναμένεται να ανοίξει και επίσημα τις πύλες του για το κοινό το Hotel Indigo στην Λάρνακα σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews.

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο, θα λειτουργεί κάτω από μια διεθνή συμφωνία μεταξύ της IHG, της Sunnyseeker hospitality που είναι η πλέον αναπτυσσόμενη εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και της Quality Group, που είναι η ιδιοκτήτρια και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης και επενδύσεων στο νησί.

Βρίσκεται σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Λάρνακας, κοντά στο κέντρο της πόλης στην ευρύτερη περιοχή του ναού του Αγίου Λαζάρου, αλλά και σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας Γλαύκος Κληρίδης, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στο νησί.

Είναι τοποθετημένο σε μια ήσυχη γειτονιά και με τη θάλασσα να είναι σε απόσταση που μπορεί να διανύσει κάποιος και με τα πόδια, το ξενοδοχείο αναπτύχθηκε πάνω σε 2 παλαιά σπίτια, μαζί με ένα νέο 4-όροφο κτήριο από πίσω,  συνδυάζοντας  ιδανικά τον «γάμο» του παλιού με του νέου, μια εικόνα που αντιπροσωπεύει πλήρως και την  ευρύτερη πόλη της Λάρνακας.Κύριες Ειδήσεις

Translate »