Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Μελιού στην Οδού


Αν επισκέφθηκες το Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο για πρώτη χρονιά στην ορεινή Λάρνακα, θα ξέρεις ακριβώς για τι μιλάμε! 

Για 30 εκθέτες και πέραν των 2500 επισκεπτών, και ένα φεστιβάλ που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος, και πάλι τον Ιούνιο, οι 9 κοινότητες της ορεινής Λάρνακας  ενώνονται για άλλη μια φορά για να διοργανώσουν το 2ο Φεστιβάλ Μελιού, στην Οδού-Βασιλική Γη, την ευλογημένη Γη, του Βασιλοπόταμου, των αρωματικών φυτών, των μελισσών και των μοναστηριών.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου κάνουμε μελένια απόδραση, με άρωμα και γεύση μελιού, στο πανέμορφο τοπίο της Ορεινής Λάρνακας. Εκεί θα στηθεί μία αγορά με πέραν των 35 εκθετών, ενώ το παρών της δώσει και η γυναικεία επιχειρηματικότητα με μελένιες πανδαισίες. Ακόμα θα σηθεί ένας μελισσόκηπος για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχουν προϊόντα γαστρονομίας, ομορφιάς και ευεξίας, όπως και χειροποίητες κατασκευές.

Πάμε λοιπόν και φέτος στο 2ο Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας Ορεινής Λάρνακας στην Οδού, που πραγματοποιείται με τη συνεργασία των κοινοτήτων των Κάτω Λευκάρων, Κάτω Δρυ, Βάβλας, Λάγιας, Οράς, Αγίους Βαβατσινιάς, Μελίνης, Βαβατσινιάς και τους Δήμους Λευκάρων και Λάρνακας.

Πηγή: timeoutcyprus.comΚύριες Ειδήσεις

Translate »