7 εστιατόρια στην πόλη μας ιδανικά για παιδιά


Στέκια με παιχνιδότοπο και καλό φαγητό στη Λάρνακα

Τα ζευγάρια με παιδιά, πριν αποφασίσουν να βγουν απ’ το σπίτι για φαγητό ή έστω για μια οποιαδήποτε έξοδο, το σκέφτονται διπλά. Το κώλυμα τους και ειδικά όλων όσοι έχουν μικρά παιδιά, αφορά στο γεγονός πως, όπου και να πάνε, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, τα μικρά αρχίζουν να είναι ανήσυχα ή/και να γκρινιάζουν, καθώς είναι στη φύση τους να μην αντέχουν για πολλή ώρα στον ίδιο χώρο, ειδικά όταν δεν υπάρχει κάτι που θα τους προσφέρει ευχάριστη απασχόληση ή ψυχαγωγία.
Αν έχετε παιδιά, σίγουρα μας καταλαβαίνετε. Τη λύση στο πραγματικό μη αμελητέο αυτό «πρόβλημα» των ζευγαριών με παιδιά, δίνουν όσα εστιατόρια διαθέτουν παιχνιδότοπους. Τσουλήθρες, τραμπάλες, κούνιες, φουσκωτά, τραμπολίνο και πολλά άλλα παιχνίδια και δραστηριότητες, θα απασχολούν τα παιδιά, καθώς εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε 7 εστιατόρια στην πόλη μας, τα οποία διαθέτουν παιδότοπους και προσφέρονται για οικογενειακή έξοδο.Το αφιέρωμα είναι μερος από το αφιέρωμα 22 εστιατόρια ιδανικά για παιδιά της City Free Press

Ταβέρνα «Το Βάσανο»

Ακριβώς έξω από την ταβέρνα «Το Βάσανο», στον Άγιο Θεόδωρο της Λάρνακας, βρίσκεται το κοινοτικό πάρκο του χωριού, στο οποίο μπορούν να παίξουν τα παιδιά σας, καθώς εσείς τρώτε. Το πάρκο είναι μεγάλο και διαθέτει τσουλίθρες, κούνιες, καθώς και μια παιχνιδοκατασκευή με διάφορες δραστηριότητες.    «Το Βάσανο» είναι μια απόλυτα κυπριακή ταβέρνα, που προσφέρει εποχικούς κρεατομεζέδες, καθώς και διάφορα άλλα μαγειρευτά φαγητά. Είναι ανοικτή καθημερινά από τις 18.30 μέχρι αργά το βράδυ. Τις Κυριακές λειτουργεί μόνο για μεσημεριανό από τις 12.00, μέχρι τις 16.00. Θα τη βρείτε στην οδό Κυριάκου Χατζηκουμή στο χωριό Άγιος Θεόδωρος στη Λάρνακα. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 24323022.

«ΑΔΩΝΙΣ ΜΕΖΕ & ΟΥΖΟ»

Η ψαροταβέρνα «ΑΔΩΝΙΣ ΜΕΖΕ & ΟΥΖΟ» που βρίσκεται στην παραλία Μακένζι από το 1975, διαθέτει έναν εσωτερικό παιχνιδότοπο για όλους τους μικρούς μας φίλους. Ο χώρος είναι 50 τετραγωνικά μέτρα και εκεί υπάρχουν τσουλίθρες, παιδική μπαλοπισίνα, αλλά και διάφορα άλλα παιχνίδια. Στο «ΑΔΩΝΗΣ ΜΕΖΕ & ΟΥΖΟ», θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια, σαλάτες, ορεκτικά, κρεατικά σχάρας, μακαρονάδες και εκλεκτούς ουζομεζέδες. Μπορείτε να διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ, ολόκληρο το μενού του εστιατορίου.

Η ψαροταβέρνα είναι ανοιχτή καθημερινά εκτός Δευτέρας, από τις 10.00 το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ. Τηλέφωνο: 24656647

Restolake

Η αυλή του εστιατορίου Restolake, που βρίσκεται δίπλα από τη Λίμνη Βορόκληνης, μοιάζει με την αυλή ενός νηπιαγωγείου. Υπάρχουν κούνιες, τραμπάλες, τσουλίθρες, φουσκωτά καθώς και ένας τοίχος αναρρίχησης. Το εστιατόριο φτιάχνει σπιτικές πίτσες, μπιφτέκια, σουβλάκια, σαλάτες και όλα όσα διαθέτει μια international κουζίνα. Είναι ανοικτό καθημερινά εκτός Δευτέρας, από τις 09.00 το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 24 400654

Hobos Steak House

Τραμπάλες, τσουλίθρες, καστράκι και τοίχος αναρρίχησης είναι τα παιχνίδια με τα οποία μπορούν να παίξουν τα παιδιά που θα επισκεφτούν το Hobos Steak House στη Λάρνακα. Ο παιχνιδότοπος του εστιατορίου βρίσκεται στον πάνω όροφο σε έναν κλειστό χώρο. Το Hobos Steak House διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία φαγητών, όπως μπριζόλες, μακαρονάδες, σαλάτες και ψαρικά. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το μενού του Hobos Steak House, πατώντας ΕΔΩ. Το εστιατόριο βρίσκεται στην παραλία των Φοινικούδων και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 16.00 μέχρι τις 00.00. Τις Κυριακές ανοίγει από στις 11.00 το πρωί. Τηλέφωνο: 24652584

Ταβέρνα «Ανεμόμυλος»


Μοναδική επιλογή για φαγητό στη Λάρνακα για όσους έχουν παιδιά, είναι και η ταβέρνα «Ανεμόμυλος» στο Μαρί. Σημαντικό είναι πως η ταβέρνα έχει ως αυλή της το κοινοτικό πάρκο, το οποίο έχει μέσα τσουλίθρες, τραμπάλες, κούνιες για μικρούς και μεγάλους, γήπεδό για ποδόσφαιρο, καθώς και διάφορα άλλα παιχνίδια.   Η ταβέρνα προσφέρει καθημερινά από τις 11.00 μέχρι αργά το βράδυ, εξαιρετικό κρεατομεζέ. Όσοι θέλουν να επισκεφτούν την ταβέρνα το βράδυ, πρέπει να κάνουν κράτηση στο 24332658.

Benigans Παραλία Μακένζυ

Μια ποιοτική επιλογή για αυτούς που ψάχνουν να ταξιδέψουν στις γεύσεις της Αμερικανικής κουζίνας. Το εστιατόριο διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό παιδότοπο και τα οποία διαθέτουν τσουλίθρες, τραμπάλες, μικρά κάστρα κτλ. Επιπλέον για τις ηλιόλουστες ημέρες υπάρχει ολόκληρη παραλία για τα μικρά παιδιά για να τρέξουν και να παίξουν δίπλα στο κύμα με θέα βέβαια τις προσγειώσεις των αεροσκαφών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 24 400 666

Finnigans

Είναι το απόλυτο Irish Restaurant της πόλης και πόλος έλξης για αυτούς που λατρέυουν αυτό το στυλ εστιατορίων. Δεν έχει δικό του παιχνιδότοπο όμως ”συγκατοικεί”με Κ Cineplex, το Κ ΜΑΧ Βowling και το Ciokoland οπόταν αποτελεί ιδανικό μέρος για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά σας.

Ανοικτό καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τις 00:00 – Τηλέφωνο επικοινωνίας 77 77 83 93
Πηγή: timeoutcyprus.com
timeoutΚύριες Ειδήσεις

Translate »