4 χρόνια γιορτάζει το αγαπημένο The Tudor Inn


Πάνε κιόλας 4 χρόνια όταν 2 νέοι της πόλης αποφάσισαν να επιχειρήσουν να δώσουν ζωή σε ένα μικρό μαγαζάκι κάπου στην Τουρκοκυπριακή συνοικία.  Ένας χώρος μια όλοκληρη ζωή για τον πρώτο του διαχειρστή/ιδιοκτήτη ο οποίος λειτούργησε για περίπου 27 χρόνια τη συγκεκριμένη επιχείρηση δημιουργώντας κάτι διαφορετικό.

Λόγω ηλικίας ο Άγγλος ιδιοκτήτης σταμάτησε τη λειτουργία του για περίπου 3 χρόνια μέχρι που 2 νέα παιδιά της πόλης μας αποφάσισαν να τολμήσουν εν καιρώ οικονομικής κρίσης να δώσουν ζωή στο γραφικό μαγαζάκι. Εν έτη 2013 δεν ήταν και ότι πιο εύκολο να λειτουργήσεις μια δική σου επιχείρηση, όπως ο Νικόλας και η Άντρια, ζευγάρι και στη ζωή, κόντρα στο ρεύμα της εποχής τότε το δοκίμασαν και έδωσαν στην πόλη έναν πανέμορφο χώρο τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Το μαγαζάκι δεν είναι άλλο από το The Tudor Inn το οποίο εδώ και 4 χρόνια δημιούργησε το δικό του φανατικό κοινό. Το καλοκαίρι η όμορφη καταπράσινη αυλή του σου πρσφέρει όμορφες χαλαρωτικές βραδιές με αρωματικούς ναργιλέδες, μπύρα και φυσικά κάποιο από τα επιλεγμένα πιάτα που προσφέρει το μαγαζί.

Το χειμώνα δε, για εμάς δεν υπάρχει πιο όμορφο και ζεστό μέρος για να βγεις και να απολάυσεις μια παρεϊστικη βραδιά. Ο εσωτερικός του χώρος έχει τι δική του 33χρονη ιστορία, με την επίπλωση και γενικά την διακόσμηση να σε ταξιδεύουν από τη μια στιγμή στην άλλη σε Aγγλική Pub.

Σήμερα το Tudor Inn γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας του και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί του με απολαυστικές Ηand Craft μπύρες και Pulled Pork Dogs…

Εμείς να ευχηθούμε ότι καλύτερο και να συνεχίσει να μας ομορφαίνει τις εξόδους μας αυτό το διαφορετικό χαρακτήρα του.Κύριες Ειδήσεις

Translate »