30η Λαογραφική-Καλλιτεχνική Εκδήλωση Δήμου Αραδίππου


Μια από τις κορυφαίες στιγμές των φετινών πολιτιστικών της δρώμενων ετοιμάζεται να ζήσει η Αραδίππου.

 

Με την ευκαιρία της πανήγυρης του πολιούχου Αγίου της πόλης, Αποστόλου Λουκά, ο Δήμος Αραδίππου θα πραγματοποιήσει διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις. Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη,  17 Οκτωβρίου 2019 η ώρα 8.15 μ.μ., με μια καλλιτεχνική εκδήλωση στην πλατεία Αποστόλου Λουκά.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κλασσικό μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα ακορντεόν του Δήμου Αραδίππου και συναυλία με τον γνωστό ΄Ελληνα τραγουδιστή Κώστα Χατζή και τις Δημοτικές Χορωδίες Αραδίππου και Λιβαδιών. Την έναρξη των εκδηλώσεων θα χαιρετίσει ο Υπουργός Εσωτερικών κος Νίκος Χριστοδουλίδης Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν την επόμενη μέρα 18 Οκτωβρίου, η ώρα 7.45 μ.μ. στον ίδιο χώρο με την παρουσίαση της παραδοσιακής μουσικοχορευτικής θεατρικής παράστασης «Η ιστορία επαναλαμβάνεται» από τον Π.Ο. Βρακοφόροι. Η βραδιά θα περιλαμβάνει επίσης ένα λαογραφικό πρόγραμμα με απαγγελίες και τσιατιστά.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου με την παιδική θεατρική παράσταση «Αλαντίν, ένας θαυμάσιος καινούργιος κόσμος» από το Σατιρικό θέατρο. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» η ώρα 4.00 μ.μ.

 

1

2

 

ΑΛΑΝΤΙΝ ΑΦΙΣΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2019

 

ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2019Κύριες Ειδήσεις

Translate »