20% εκπτώσεις για εισιτήρια από την Cyprus Airways


20% έκπτωση για τους 14 καλοκαιρινούς προορισμούς της προσφέρει η Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways ξεκινά αυτό το μήνα την υλοποίηση ενός φιλόδοξου καλοκαιρινού προγράμματος. Μέχρι τις 9 Μαΐου το πρόγραμμα αυτό θα συνοδεύεται με έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου για οποιαδήποτε πτήση και ανεξαρτήτως της ημερομηνίας αναχώρησης.

Τα νέα δρομολόγια συνδέουν την Κύπρο με 14 προορισμούς, με τον 14ο προορισμό να είναι η Μάλτα, ενισχύοντας τη διασύνδεση της Μεσογείου.

Με τα 14 αυτά δρομολόγια, το φετινό πρόγραμμα της Cyprus Airways αναμένεται να μεταφέρει πάνω από 100.000 επισκέπτες, στηρίζοντας τόσο την ανάκαμψη του τουρισμού στην Κύπρο όσο και  θέσεις εργασίας στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας, στο οποίο η Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα έχει τη βάση της.

Κύπριοι ταξιδιώτες και επισκέπτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια, για ταξίδια μέχρι τον Οκτώβριο του 2021, με τις χαμηλότερες τιμές και με την αεροπορική εταιρεία να ανυπομονεί να καλωσορίσει τους επιβάτες στις πτήσεις της.

Οι 14 καλοκαιρινοί προορισμοί είναι οι: Μάλτα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθος, Πρέβεζα, Ρώμη, Βερόνα, Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Κίεβο, Οδησσός, Τελ Αβίβ και Βηρυτός.

Για να ενδυναμώσει την ανάκαμψη του τουρισμού, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων μέσω του δικτύου της, με έκπτωση έως και 20% για ταξίδια μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου 2021.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της 9ης Μαΐου μέσω της ιστοσελίδας της Cyprus Airways www.cyprusairways.com(link is external), μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας (τοπικές κλήσεις δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό +357 24000053) και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο COO της Cyprus Airways, Γιώργος Μαυρόκωστας, επισημαίνοντας ότι η Cyprus Airways  αναπτύσσει το διεθνές της δίκτυο παρά τη πανδημία  COVID-19, δήλωσε ότι τα νέα δρομολόγια έδειξαν ότι η Cyprus Airways έχει δεσμευτεί έναντι της Κύπρου και είναι πρόθυμη να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην προώθηση της ανάκαμψης του τουρισμού για το νησί.

Πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να ενταχθεί στα πρόγραμμα της εταιρείας ο νέος μεσογειακός προορισμός, η Μάλτα, καθώς επίσης και στην προσθήκη ενός νέου αεροσκάφους στο στόλο αργότερα το 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά έως και 20% για κράτηση εισιτηρίου με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής ανάκαμψης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα cprusaiways.com

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί της Cyprus Airways είναι:

Μάλτα

Ελλάδα: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθος, Πρέβεζα

Ιταλία: Ρώμη, Βερόνα

Τσεχία: Πράγα

Μέση Ανατολή: Τελ Αβίβ και Βηρυτός

Ρωσία: Μόσχα, Αγία Πετρούπολη

Ουκρανία: Κίεβο, ΟδησσόςΚύριες Ειδήσεις

Translate »