Φεστιβάλ καλοκαιρινών αθλητικών δραστηριοτήτων «Αθλητισμός Για Όλους» στην πόλη μας


Το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας διοργανώνει το 10ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Αθλητικών Δραστηριοτήτων.

Φέτος το Φεστιβάλ θα παρουσιάσει μια καινοτομία, αφού θα διεξαχθεί σε δύο χώρους: Στις Φοινικούδες στην παρουσία του Προέδρου του ΚΟΑ και του Δήμαρχου  Λάρνακας  και στην Παραλία του ΚΟΤ, την Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν πέραν των χιλίων παιδιών. Σκοπός είναι τα παιδιά να αθληθούν και να περάσουν ευχάριστα, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα που διεξάγονται στη θάλασσα και την παραλία όπως: Κολύμβηση, Κωπηλασία, Κανό, Beach Volley,  Beach Handball, Beach Soccer,  Beach Tennis, Aqua Aerobic και να διαγωνιστούν σε παιχνίδια τύπου Survivor.

Στο Φεστιβάλ θα παραστούν αθλητές από τις Εθνικές Ομάδες Beach Handball Ανδρών και Γυναικών, οι οποίοι θα κάνουν επιδείξεις και θα προπονήσουν τα παιδιά.

Στο Φεστιβάλ θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΚΟΑ κ. Φίλιππος Σοφοκλέους και η Προϊστάμενη του Προγράμματος ΑΓΟ κ. Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στο μεγάλο χορηγό του Προγράμματος την ΟΠΑΠ Κύπρου, καθώς  και στην εταιρεία Α/φοι Λανίτη.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »