Τρυπώσαμε στην πιο παραμυθένια εξoχική κατοικία στον Κάτω Δρυ


Στα δύσκολα αυτά χρόνια της οικονομικής στενότητας και κυρίως σε μια κοινότητα που μετρά περίπου μόλις 129 κατοίκους, η προσπάθεια για να αποκτήσει και πάλι ζωή το χωριό δεν σταματά ποτέ. Η χαρά κάποιον ανθρώπων είναι να βλέπουν το χωριό τους να πλημμυρίζει από κόσμο.

Το να μπορείς να ονειρεύεσαι και κυρίως να παλεύεις γι’ αυτά τα γεγονότα είναι υπέροχο. Το όνειρο τους αυτό πραγματοποιείται σιγά σιγά χάρη στην υπέροχη φιλοξενία  αλλά και στην απόλυτη εγκάρδια ζεστασιά που προσφέρουν στον κόσμο.

Ένα παρόμοιο όνειρο πραγματοποιήθηκε με τη δημιουργία, σε ένα ιστορικό κτίριο 300 ετών με τίτλο ” Palatakia ”  όπου συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις σε 8 καταλύματα. Η εξαίσια, βραβευμένη και μαγευτική εξοχική κατοικία βρίσκεται στο Κάτω Δρυ, με διάφορα μνημεία για να επισκεφθείς , ενώ προσφέρει εποχική εξωτερική πισίνα, ένα εστιατόριο και ένα μπαρ. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi κάτι που είναι απαραίτητο στις μέρες μας.

 

Λεπτομέρειες για το χώρο

Τα δωμάτια, οι σουίτες και τα στούντιο στο Palatakia είναι παραδοσιακά διακοσμημένα με ξύλινα δοκάρια στην οροφή και μαρμάρινα δάπεδα, ενώ διαθέτουν μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και κλιματισμό. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο. Σε ορισμένες μονάδες υπάρχει μια μπανιέρα-υδρομασάζ και τζάκι σε άλλες.

 

Διατροφή και Διασκέδαση

Στο Palatakia θα βρείτε μπάρμπεκιου και κοινόχρηστη κουζίνα. Στις εγκαταστάσεις ή στη γύρω περιοχή μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες, όπως ποδηλασία και πεζοπορία.

 

Τοποθεσία

Το κατάλυμα απέχει 25km. από την Παραλία του Κυβερνήτη και 40km από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας. Σε απόσταση 300m θα συναντήσετε ένα εστιατόριο και καφέ.

 

Μια τέλεια εξόρμηση για αυτό το Σαββατοκυρίακο!

Επιμέλεια
Χριστίνα Γιώργαλλου

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »