Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμίερα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την βδομάδα


Πρεμιέρα για την ταινία “21 Bridges”

 

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη; Μετά την τεράστια επιτυχία του οσκαρικού ‘Black Panther’, ο Chadwick Boseman πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό θρίλερ του σκηνοθέτη μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών όπως ‘Game of Thrones’, ‘Penny Dreadful’ και ‘Dexter’, Brian Kirk, με παραγωγούς τα αδέρφια Anthony και Joe Russo (‘Avengers’). Η ιστορία ακολουθεί έναν μάχιμο ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης, που εισέρχεται στο ανθρωποκυνηγητό δυο δολοφόνων αστυνομικών, έχοντας πρώτα ξεσκεπάσει μια τεράστια και απροσδόκητη συνομωσία. Καθώς η νύχτα εκτυλίσσεται, τα όρια θολώνουν γύρω απο τον ποιόν κυνηγά και ποιός κυνηγά τον ίδιο. Όταν η έρευνα εντατικοποιείται, η αστυνομία στην προσπάθειά της να αποτρέψει την φυγή των δολοφόνων απο το Μανχάταν, κλείνει και τις 21 γέφυρες που ενώνουν το εμβληματικό νησί με την ηπειρωτική χώρα. Εκτός από τον Boseman στο καστ συναντάμε και άλλα διάσημα ονόματα όπως Taylor Kitsch, J.K. Simmons και Sienna Miller.

Σκηνοθεσία: Brian Kirk
Πρωταγωνιστούν: Taylor Kitsch, Sienna Miller, Chadwick Boseman
Διάρκεια: 103′
Πρεμιέρα: 5 Δεκεμβρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 20.00, 22.15

Πρεμιέρα για την ταινία “Motherless Brooklyn”

19 χρόνια μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία “Keeping the Faith”, ο Edward Norton κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, υπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στο φιλμ νουάρ “Motherless Brooklyn”, το οποίο τοποθετείται στη δεκαετία του 50′ και είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα που έγραψε ο Jonathan Lethem το 1999. Η ιστορία ακολουθεί τον Lionel Essrog, έναν άνδρα με σύνδρομο Τουρέτ που εργάζεται σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων, επιχείρηση-βιτρίνα για μια υπηρεσία αταίριαστων ντετέκτιβ που σαρώνουν όλη την περιοχή του Μπρούκλιν. Το ‘Motherless Brooklyn’ είναι ένα καθαρά προσωπικό project/στοίχημα του Edward Norton, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του βιβλίου πριν από 20 χρόνια και μετά από πολλές προσπάθειες να πάρει την απαραίτητη χρηματοδότηση για να το γυρίσει, έχοντας συγκεντρώσει μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών να τον συνοδεύουν, ανάμεσά τους τον Alec Baldwin, τον Willem Dafoe και τον Bruce Willis.

Σκηνοθεσία; Edward Norton
Πρωταγωνιστούν: Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin
Διάρκεια: 144′
Πρεμιέρα: 5 Δεκεμβρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 19.15, 22.15

Πρεμιέρα για την ταινία “Playing with Fire”

John Cena, Keegan-Michael Key και John Leguizamo έρχονται να διασώσουν τρία αδέρφια από μια καταστροφική πυρκαγιά, αμέσως συνειδητοποιούν ότι καμιά εκπαίδευση ως τώρα δεν θα μπορούσε να τους προετοιμάσει για την πιο δύσκολη δουλειά τους – να γίνουν μπεϊμπισίτερ. Οι πυροσβέστες αδυνατούν να εντοπίσουν τους γονείς των παιδιών και ενώ τους συμβαίνουν τα πάνω-κάτω στη ζωή και στη δουλειά τους, γρήγορα μαθαίνουν ότι τα παιδιά – όπως οι πυρκαγιές – είναι άγρια και απρόβλεπτα.

Σκηνοθεσία: Andy Fickman
Πρωταγωνιστούν: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo
Διάρκεια: 96′
Πρεμιέρα: 5 Δεκεμβρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.30, 19.45, 22.00

Check In Cyprus - Αρχική

ze



Κύριες Ειδήσεις





Translate »