Τρείς νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την βδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες


Τις ταινίες της βδομάδας χορηγούν τα METRO Supermarkets

 

Πρεμιέρα για την ταινία “The Way Back”

4 χρόνια μετά το “The Accountant” Gavin O’Connor και Ben Affleck ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους

 

4 χρόνια μετά το ‘The Accountant’ ο σκηνοθέτης Gavin O’Connor ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Ben Affleck, στη νέα του ταινία ‘The Way Back’.

Ο Jack Cunningham (Ben Affleck) είχε μπροστά του μια ζωή γεμάτη υποσχέσεις. Στο γυμνάσιο ήταν το παιδί – φαινόμενο στο μπάσκετ, κατορθώνοντας να πάρει πλήρη υποτροφία για το πανεπιστήμιο, όταν ξαφνικά, για άγνωστους λόγους, αποσύρεται από τα πάντα, καταστρέφοντας το μέλλον του. Τον παίρνει η κάτω βόλτα, βιώνει μία ανυπολόγιστη απώλεια και “βυθίζεται” στο αλκοόλ, γεγονός που του κοστίζει το γάμο του και κάθε ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Όταν του ζητείται να προπονήσει την ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου του – που έχει πέσει πολύ σε σχέση με τις ένδοξες εποχές του- αποδέχεται την πρόταση, εκπλήσσοντας περισσότερο απ’ όλους τον εαυτό του. Καθώς οι παίκτες δένουν μεταξύ τους ως ομάδα και πετυχαίνουν τη μία νίκη μετά την άλλη, ο Jack αισθάνεται ότι ίσως έχει βρει τελικά ένα λόγο για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του. Όμως, θα είναι αυτό αρκετό για να γεμίσει το κενό του, να θεραπεύσει τις βαθιές πληγές του παρελθόντος και να τον οδηγήσει στο δρόμο για τη λύτρωση;

Σκηνοθεσία: Gavin O’Connor

Πρωταγωνιστούν: Ben Affleck, Janina Gavankar, Michaela Watkins

Διάρκεια: 108′

Πρεμιέρα: 5 Μαρτίου

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 19.45, 22.15

Πρεμιέρα για την ταινία “Onward”

H νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney και της Pixar που “συστήνει” για πρώτη φορά στο κοινό έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο χαρακτήρα!

 

Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το “Onward” (“Φύγαμε”), είναι η νέα ταινία της Disney και Pixar.

Τα δύο αδέλφια-ξωτικά έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους ξανά στη ζωή για μία μέρα χάρη σε ένα μαγικό ραβδί και ένα ξόρκι που έχει αφήσει πίσω για τα παιδιά του. Έτσι, ξεκινάει μία απίθανη περιπέτεια που τους αποκαλύπτει ότι, ναι, υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω, όμως δεν είναι πάντα εύκολο να την ανακαλύψεις.

Πίσω από την ολοκαίνουργια ταινία της Pixar Animation Studios βρίσκουμε τον σκηνοθέτη Dan Scanlon και τον παραγωγό Kori Rae, που έφεραν τους “Μπαμπούλες Πανεπιστήμιου” και περιλαμβάνει τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο χαρακτήρα σε ταινία της Disney.

Ο λόγος για την αστυνομικό Specter που εμφανίζεται μόνο σε μία σκηνή, όμως με μία δήλωσή της κάνει σαφείς τις ερωτικές της προτιμήσεις: “My girlfriend’s daughter got me pulling my hair out” (“Η κόρη της συντρόφου μου με έκανε να τραβάω τα μαλλιά μου”) αναφέρει κάποια στιγμή στην ταινία η Spectre, χωρίς ωστόσο να εμφανίζεται κάπου η σύντροφος.

Η ταινία “Onward” θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Dan Scanlon
Πρωταγωνιστούν:  Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus
Διάρκεια: 102′
Πρεμιέρα: 5 Μαρτίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.30 και ΣΚ 15.15 ελλ/αγγ

 

Πρεμιέρα για την ταινία “Χαλβάη 5-0”

 

Ο ανατρεπτικός Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει την πρώτη του ταινία “Χαλβάη 5-0” συνεχίζοντας την κωμική παράδοση που έχει δημιουργήσει τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Η ταινία “Χαλβάη 5-0” τοποθετεί στον πυρήνα της μία ιστορία μυστηρίου για να δοκιμάσει εκ νέου, μέσα από απρόοπτα και ακραία γνώριμες καταστάσεις, τη δομή της σύγχρονης κωμωδίας.

Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. 5 ύποπτοι, 0 αποδεικτικά στοιχεία. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

Στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Μάνος Καμπίτης και ο Μάρκος Σεφερλής υπογράφει το σενάριο, ενώ συμμετέχουν οι Ελένη Καστάνη, Νίκος Βουρλιώτης, Γιάννης Καπετάνιος, Γιάννης Ζουγανέλης, αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σκηνοθεσία: Mάνος Καμπίτης
Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Σεφέρλης, Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης
Διάρκεια: 105′
Πρεμιέρα: 5 Μαρτίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.15, 19.45, 22.15 και ΣΚ 14.45

 

METROπροσφορές:

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »