Το Starbucks Flat White Limited Edition είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των παγωμένων καφέδων


Τα Starbucks Chilled αποκαλύπτουν τον νέο Flat White Limited Edition παγωμένο καφέ, εμπνευσμένο από το ανάλογο Starbucks® Coffeehouse Original και ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα εσπρέσο του brand.

Ο νέος Flat White Limited Edition είναι ένα πραγματικό σύμβολο της κουλτούρας Starbucks® και μια ιδανική επιλογή για έναν δροσιστικό παγωμένο καφέ. Η πρόσφατη αυτή προσθήκη, αποδεικνύει την ισχυρή κληρονομιά της μάρκας με ένα κομψό πάντρεμα πλούσιου εσπρέσο και βελούδινου γάλακτος. Μια κλασική επιλογή με λιγότερο γλυκιά γεύση και περισσότερη έμφαση στον καφέ.

Ο Limited Edition παγωμένος καφές διατίθεται σε όλη την Κύπρο για περιορισμένη διάρκεια, την περίοδο του Καλοκαιριού και του Φθινοπώρου 2022. Ανακαλύψτε τον στα ψυγεία υπεραγορών, φούρνους και επιλεγμένα περίπτερα παγκύπρια.

Οι έτοιμοι καφέδες Starbucks® φτιάχνονται με 100% καφέ ποικιλίας Arabica και φέρουν πιστοποίηση από την Coffee and Farmer Equity (C.A.F.E.) Practices ως προϊόντα υπεύθυνης προέλευσης.

Η ολοκληρωμένη γκάμα παγωμένων καφέδων Starbucks Chilled, διατίθεται στην κυπριακή αγορά τώρα με Νέο, ανανεωμένο look, από την εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers LTD.

 

Το Starbucks Flat White Limited Edition είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των παγωμένων καφέδων



Κύριες Ειδήσεις





Translate »