Το Re.Buke Lounge στις 8 Μαρτίου θα σου χαρίσει ένα ξεχωριστό δώρο


Της Νάσιας Γεωργίου 

Γιατί η Ημέρα της Γυναίκας αξίζει να γιορταστεί όπως της αξίζει.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο Re.Buke Lounge γιορτάζει την μέρα της γυναίκας με ένα ‘A La Carte’ Μενού με υπέροχα πιάτα και υπέροχη ατμόσφαιρα !!

 

 

Κάθε γυναίκα αξίζει να περάσει αυτή τη ξεχωριστή ημέρα σε όμορφη ατμόσφαιρα και ποιοτικές γαστρονομικές γεύσεις από μια εμπνευσμένη κουζίνα για την ημέρα που είναι αφιερωμένη για εκείνη. Το παραθαλάσσιο εστιατόριο γνωρίζει την αδυναμία των γυναικών για τα κοκτέιλ και το κρασί και κατέχει τα καλύτερα με το προσωπικό να προσφέρει ζεστή φιλική εξυπηρέτηση και καθοδήγηση προς την ιδανική επιλογή . Το στυλ κάθε γυναίκας ξεχωρίζει και αυτό απαιτεί ποικιλία επιλογών.

 

Μια νύχτα που στηρίζει τον αγώνα του καρκίνου του μαστού

Το Re.Buke Lounge στα πλαίσια κοινωνικής του ευθύνης θα προσφέρει την ημέρα της γυναίκας σε κάθε γυναίκα που θα επισκεφθεί το εστιατόριο, μπρελόκ της Europa Donna Κύπρου για να  υπενθυμίσει πώς η κάθε γυναίκα ότι και αν της συμβεί θα είναι πάντα ΓΥΝΑΙΚΑ.

Μια μέρα αξέχαστη, με ρομαντική ατμόσφαιρα, θέα στα εκπληκτικά νερά της Μεσογείου και φυσικά πολύ υποσχόμενες γεύσεις με την υπογραφή του chief του καταστήματος.

Για κρατήσεις καλέστε στο: 24 626 212
Re.Buke Loung#joinus



Κύριες Ειδήσεις





Translate »