Το νέο μενού του The Potbelly σε παρασύρει σε μοναδικές γεύσεις


Με hipster εμφάνιση και ειδικότητα στα καλά σάντουιτς, το The Potbelly έχει αποδείξει ότι το καλό σάντουιτς θέλει τέχνη και 3 χρόνια μετά τη λειτουργία του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του φανατική πελατεία. Αυτή την περίοδο ο Κυριάκος και ο Στέφανος (ιδιοκτήτες) λανσάρουν το νέο μενού του καταστήματος το οποίο με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει.

 

Μέσα από ένα συνονθύλευμα νέων υλικών στο νέο μενού θα βρεις μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων.

 

 

Αν σου αρέσουν οι σάλτσες τότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις μια από τις τέσσερις σάλτσες του νέου μενού (Smoke Pepper Mayo, Orange Mustard, Garlic,Peri Peri). Σημείωσε ότι οι σάλτσες παρασκευάζονται από το κατάστημα οπόταν μην ψάξεις να τις βρεις κάπου αλλού, θα χάσεις το χρόνο σου.

Όσο για τις επιλογές…Αφιέρωσε 3 γεύματα και ξέφυγε στο γευστικό ταξίδι του ‘‘Hypnotize, Hit Em Up και του All Eyes On Me”.  Aν είσαι σε φάση διαίτης τότε χτύπα μια Prawns Salad.

Αν σε πείσαμε τότε το μόνο που μένει είναι να το επισκεφθείς στη γωνιά Καραολή & Δημητρίου (Ερμού), ή να χτυπήσεις ένα τηλέφωνο στο 24 400 759 για να έρθει στο σπίτι ή το γραφείο σου.

Δείτε πιο κάτω το νέο μενού του καταστήματος

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »