«Το Μαγικό Δέντρο Της Αγάπης» Διαδραστικό Installation για παιδιά


«Το Μαγικό Δέντρο Της  Αγάπης» Διαδραστικό Installation για παιδιά, το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 στις 10 π.μ. – 12 μ.μ.,στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας

 

Η πλατφόρμα ΙΧΝΗ συνεχίζει δυναμικά και αυτή τη χρονιά, πάντα με όραμα τη συνειδητή επίδραση προς την φωτεινή εξέλιξη της ανθρωπότητας, και σας καλεί να συμπορευθείτε με αυτό το μεγάλο όραμα, για να αφήσουμε όλοι μαζί, φωτεινά ΙΧΝΗ, που θα λάμπουν σαν ξέφωτα και θα δίνουν δύναμη και κατεύθυνση σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε νέο και σε κάθε παιδί.
Έτσι καλούμε όλα τα παιδιά, να συμμετέχουν στο πρώτο διαδραστικό μας installation, για το 2019, το οποίο θα ενισχύσει τη σημασία και τη δύναμη της αγάπης, της δύναμης που δίνει ζωή, χαρά και νόημα στο κάθε τι.

Μια δράση που θα ταξιδέψει τα παιδιά στη σημασία της αγάπης μέσα από αφήγηση και κουβεντούλα, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά θα αποτυπώσουν αυτή τη δύναμη, κάνοντας τα δικά τους μοναδικά σχέδια σε σχήμα καρδιάς, τα οποία θα αποτελέσουν το κύριο συστατικό του μοναδικού installation, το οποίο θα στολίζει το χώρο του Ιδρύματος. Ενισχύοντας έτσι πρακτικά, τη σχέση τους με την αληθινή σημασία των τεχνών, αλλά και της δύναμης τους να παρεμβαίνουν δυναμικά, μεταφέροντας στον κόσμο τα δικά τους μηνύματα.

Στο τέλος της δράσης μπορεί το κάθε παιδί μαζί με τους γονείς του, ή και όλη του την οικογένεια να φωτογραφηθεί μπροστά από το installation.

Η δράση οργανώνετε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας.

 

Δημιουργοί της Πλατφόρμας ΙΧΝΗ
Κιάρα Τιμμ, Kiara Timm Art Studio
Έλενα Χατζηγεωργίου, Pure Colour & Mind Coaching
Ειρήνη Κλοκκαρή – Klokkari Design Studio

 

Είσοδος €5

Απαραίτητη Δηλωση Συμμετοχής
ΤΗΛ. Επικοινωνίας : 24001502, 99 616773.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »