Το μαγικό δέντρο της αγάπης! Διαδραστικό Installation για παιδιά


Το μαγικό δέντρο της αγάπης! Διαδραστικό Installation για παιδιά στη Λάρνακα, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, 10 π.μ. – 12 μ.μ. στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας

 

Η πλατφόρμα ΙΧΝΗ συνεχίζει δυναμικά, με όραμα τη συνειδητή επίδραση προς την φωτεινή εξέλιξη της ανθρωπότητας, και σας καλεί να συμπορευθείτε με αυτό το μεγάλο όραμα, για να αφήσουμε όλοι μαζί, φωτεινά ΙΧΝΗ, που θα λάμπουν σαν ξέφωτα και θα δίνουν δύναμη και κατεύθυνση σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε νέο, σε κάθε παιδί.

Έτσι καλούμε όλα τα παιδιά. να συμμετέχουν στο πρώτο διαδραστικό μας installation, το οποίο θα ενισχύσει τη σημασία και τη δύναμη της αγάπης, της δύναμης που δίνει ζωή στα πάντα και είναι το κεντρικό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Μια δράση που θα γίνει σε ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα και αρχικά θα ταξιδέψει τα παιδιά στη σημασία της αγάπης μέσα από αφήγηση και κουβεντούλα. Στη συνέχεια τα παιδιά θα αποτυπώσουν αυτή τη δύναμη, κάνοντας τα δικά τους μοναδικά σχέδια σε σχήμα καρδιάς, τα οποία θα αποτελέσουν το κύριο συστατικό του γιορτινού γεμάτου αγάπη installation μας, το οποίο θα στολίζει το χώρο του Ιδρύματος.

Στο τέλος της δράσης μπορεί το κάθε παιδί μαζί με τους γονείς του, ή και όλη του την οικογένεια να φωτογραφηθεί μπροστά από το installation. Τη φωτογραφία μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να φτιάξετε ευχετήριες οικογενειακές καρτούλες.

Η δράση οργανώνετε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας και θα υλοποιηθεί στους χώρους του.

 

Δημιουργοί της Πλατφόρμας ΙΧΝΗ
Kiara TimmKiara Timm Art Studio
Elena HadjigeorgiouPure Colour & Mind Coaching
Irini Klokkari – Klokkari design studio



Κύριες Ειδήσεις





Translate »