Το αδιαχώρητο χτες στο Μακένζυ (pics-vid)


Καλοκαιρινή βραδιά θύμισε χθες η παραλία Μακένζυ από τις 6 το απόγευμα και μετά. Μετά το φαγοπότι στα σπίτια, στα χωριά και στα εστιατόρια φαίνεται η περιοχή ήταν στις προτιμήσεις για απογευματινή και βραδινή έξοδο.

Ο χώρος στάθμευσης γέμισε ασφυκτικά ενώ η κίνηση έφθανε μέχρι τον κυκλικό κόμβο της εισόδου της παραλίας. Re.Buke, Lush, Caffe Nero και Ammos ήταν μαγαζιά που προτίμησε ο κόσμος για περάσει το χρόνο του.

Στο Ammos συναντήσαμε το γνωστό καλοκαιρινό σκηνικό, με το μαγαζί να είναι ασφυκτικά γεμάτο και με ένα afternoon party να προκαλεί τις εντυπώσεις ξανά, ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμα για το τι θα ακολοθήσει τους επόμενους μήνες.

Συμβαίνει τώρα: Το αδιαχώρητο στο Μακένζυ

Posted by Η Λάρνακα αλλάζει και μας αρέσει on Sunday, April 16, 2017

Το Caffe Nero δεν μας προκάλεσε καθόλου εντύπωση αφού πλέον ο χώρος δεν ξεχωρίζει χειμώνα, καλοκαίρι αφού γεμίζει 12 μήνες το χρόνο, γι’ αυτό άλλωστε και η διαχειρίστρια εταιρεία προχωρά σε ανακαίνιση του χώρου .

Λίγο πιο κάτω το Lush Beach Bar, ετοιμαζόταν για τη βραδινή εμφάνιση του γνωστού σε όλους Γιάννη Κρητικού. Το προσωπικό του καταστήματος ετοίμαζε το χώρο με τη νέα επίπλωση του εξωτερικού χώρου να είχε μόλις φθάσει. Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης απογείωσε το κοινό του κάτι που γίνεται σε κάθε του παρουσίαση.

Τέλος, το ανανεωμένο Re.Buke Lounge ήταν το ιδανικό μέρος για όσους έψαξαν κάτι πιο χαλαρό με Lounge μουσική, για να απολαύσουν ένα cocktail, ένα ποτό ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να δοκιμάσουν τη κουζίνα του εστιατορίου για το βραδινό τους γεύμα.

Όπως φαίνεται, μετά και τις τελευταίες βροχές το καλοκαίρι έρχεται για τα καλά και ετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα καλοκαίρι με άρωμα Μακένζυ.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »