Ταβέρνα ΖΗΝΩΝ…Εκεί που θα ταξιδέψεις στη γεύση και στην ιστορία της πόλης μας


Σε ένα περιβάλλον παραδοσιακό και συνάμα κοσμοπολίτικο μπορείτε να απολαύσετε μεζεδάκια για μερακλήδες και φτιαγμένα με αγνά υλικά σε συνδυασμό από μια μεγάλη επιλογή από εκλεκτή κάβα κρασιών αλλά και βαρελίσιο κρασί.

H ταβέρνα Ζήνων είναι μία υπέροχη, ποιοτική ταβέρνα με κυπριακούς και εποχικούς μεζέδες και με πινελιές από ελληνική κουζίνα που σέβεται την πελατεία του, με ανοικτή κουζίνα μέσα από την οποία μπορείτε να δείτε τι μαγειρεύουμε. Ξεκινάει από το μεσημέρι με όσπρια, μαγειρευτά πιάτα ημέρας, καθώς και φαγητά σχάρας από το πλούσιο μενού και το βράδυ συνεχίζει προσφέροντας μοναδικά πιάτα όπως Συκώτι κοτόπουλου τσιγαρισμένο με κουμανταρία, κουνέλι λεμονάτο, σουφλέ κοτόπουλου, χαλούμι ψημένο στο νορό και φρέσκο ψωμί κατασκευή του μαγαζιού που έρχεται ζεστό στο τραπέζι. Η ευρύχωρη αυλή που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του μαγαζιού είναι γεμάτη λεμονόδεντρα και γλάστρες με αρωματικά βότανα.

Το Ζήνων, με κύριο στοιχείο το ξύλο και την πέτρα, δημιουργεί ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, που γίνεται πιο εορταστικό κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τη ζωντανή μουσική.

Τέλος η ταβέρνα προσφέρει υπηρεσίες delivery, take away, catering, αλλά αναλαμβάνει και διάφορα events όπως βαφτίσεις, γενέθλια κ.λ.π. Ποιότητα, ποικιλία, ωραία ατμόσφαιρα, ευγένεια και χαμόγελα…



Κύριες Ειδήσεις





Translate »