Τέσσερις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα


“The Curse of La Llorona”

 

Φυλάξου από από την Γιορόνα. Τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το να σε παρασύρει στο σκοτάδι!

Μια γυναίκα που θρηνεί. Μια απόκοσμη παρουσία κάπου ανάμεσα στον ουρανό και την κόλαση, παγιδευμένη σε μια φοβερή μοίρα σφραγισμένη από το ίδιο της το χέρι. Η απλή αναφορά στο όνομά της προκαλεί τρόμο σ’ ολόκληρο τον κόσμο, για γενιές. Ο βασικός άξονας της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την Anna Garcia, μία κοινωνική λειτουργό η οποία εν έτει 1973 στο Λος Άντζελες, αρχίζει να προβληματίζεται ολοένα και περισσότερο από μία υπόθεση πάνω στην οποία εργάζεται και απροσδόκητα θα βρεθεί στο στόχαστρο ενός αδιόρατου δαιμονικού εχθρού. Η Anna καταλαβαίνει ότι μία σκοτεινή δύναμη κυνηγάει χρόνια τώρα την οικογένειά της και ζητά από μία πνευματίστρια να τη βοηθήσει, αλλά η La Llorona, θα αποπειραθεί να γίνει ένα μαζί της και δεν θα πάψει να την καταδιώκει απειλώντας ακόμη και τα παιδιά της. Η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν από τη θανατηφόρα οργή της, είναι ένας απογοητευμένος ιερέας, που προσπαθεί να κρατήσει μακριά το κακό υιοθετώντας τις δικές τους μυστικιστικές τακτικές. Ο μετρ των ταινιών τρόμου James Wan (‘The Conjouring’) εμπνέεται αυτή τη φορά από τον ομώνυμο ανατριχιαστικό θρύλο της μεξικανικής λαογραφίας, με τον Michael Chaves να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

Σκηνοθεσία: Michael ChavesΠρωταγωνιστούν: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Sean Patrick Thomas

Διάρκεια: 93′

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 20.00, 22.15

 

“Mektoub, My love: Canto Uno”

H νέα ταινία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη Abdellatif Kechiche για την “Ζωή της Αντέλ”.

Καλοκαίρι, 1994: Ένας νεαρός σεναριογράφος, ο Amin, μετά από ένα χρόνο διαμονής του στο Παρίσι, επιστρέφει στη γενέτειρά του, μια παραλιακή πόλη της Γαλλίας, για να δει συγγενείς και φίλους. Εκεί παρέα με τον ξάδερφό του, τον Tony και την παιδική του φίλη Ophelie, ο Amin περνάει τον χρόνο του μεταξύ του τυνησιακού εστιατορίου των γονιών του, των διαφόρων μπαρ και βέβαια της παραλίας. Κι ενώ ο Amin, αρχικά, μένει παρατηρητής της νεανικής, καλοκαιρινής, ανεμελιάς, όταν έρχεται η ώρα να ερωτευτεί, μονάχα το πεπρωμένο μπορεί να καθορίσει την πορεία της ζωής του, καθώς οι πειρασμοί είναι πολλοί…

Βασισμένο, σε ελεύθερη απόδοση στο μυθιστόρημα “La Blessure, La Vraie”  François Bégaudeau, η νέα ταινία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Abdellatif Kechiche για την “Ζωή της Αντέλ”,  κέρδισε υποψηφιότητα Χρυσού Λέοντα καλύτερης ταινίας και ο σκηνοθέτης, το βραβείο Mouse d’ Oro στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Σκηνοθεσία: Abdellatif Kechiche
Πρωταγωνιστούν: Shaïn Boumedine, Ophélie Bau, Salim Kechiouche
Διάρκεια: 181′
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 19.00

 

 

“Missing Link”

“After”

Το best seller της Anna Todd που διαβάστηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο φορές έρχεται στη μεγάλη οθόνη! 

Μία επιμελής φοιτήτρια , αφοσιωμένη κόρη και πιστή στον σχολικό της έρωτα κοπέλα , η Tessa Young ξεκινάει την πρώτη της χρονιά στο κολέγιο με μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον . Περνάει τις μέρες της συγκεντρωμένη στο πρόγραμμα της και  με ισχυρή προσήλωση στον στόχο  και στα καθήκοντα της.

Ο οργανωμένος και ευπρεπής κόσμος της καταρρέει όταν γνωρίζει τον μυστηριώδη  Hardin Scott με τα μπερδεμένα καστανά μάτια του, την αλαζονική βρετανική προφορά του και τα πολλά tattoo. Ο Hardin είναι ο άγριος και σκληρός τύπος που η Tessa κανονικά θα αγνοούσε. Και έτσι έκανε – μέχρι που βρέθηκε μόνη της μαζί του αργά τη νύχτα σε μία λίμνη, μαγνητισμένη από την μεθυστική του ενέργεια.

Καθώς η Tessa βιώνει την πρώτη της επαφή με την ελευθερία, ξεκινάει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και σεξουαλικής αφύπνισης που θα την αλλάξει για πάντα . Ανακαλύπτει μία φωνή  και ένα εσωτερικό πάθος που δεν ήξερε καν ότι είχε και συνειδητοποιεί ότι υπάρχει η ζωή της πριν τον Hardin και η ζωή της… μετά.

Βασισμένο στο διεθνές best seller της Anna Todd, που διαβάστηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο φορές, το ‘After’ είναι το νέο νεανικό φαινόμενο στη κατηγορία των ‘Twilight’ και ‘Fifty Shades of Grey’. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Jenny Gage και πρωταγωνιστούν οι Selma Blair, Peter Gallagher, Jennifer Beals και Josephine Langford.

 

Σκηνοθεσία: Jenny Gage
Πρωταγωνιστούν: Selma Blair, Peter Gallagher, Jennifer Beals
Διάρκεια: 106′
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.30, 19.45, 22.15 και ΣΚ 15.15

 

 

Check In Cyprus - Αρχική



Κύριες Ειδήσεις





Translate »