Στο Bolivar House θα φας, θα πιεις και θα απολαύσεις θάλασσα


Το Bolivar House επαναλειτούργησε αρχές Ιουνίου και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκαλέσει θετικά τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Μια ο όμορφος εξωτερικός του χώρος και μια ο πλήρως ανανεωμένος εσωτερικός του χώρος έδωσαν ένα διαφορετικό αέρα και έφεραν στην πόλη μια διαφορετική επιλογή για έξοδο.

Το Bolivar House επιδιώκει φέτος να καταστεί μια all day επιλογή για το κοινό της πόλης, όπου θα μπορεί να απολάμβάνει τον καφέ του κατα τις πρωινές και απογευματινές ώρες, το φαγητό του τις μεσημεριανές και βραδινές ώρες και φυσικά το ποτό του αργά το βράδυ.

Το μενού του φαγητού, ψαγμένο με επιλογές έτοιμες να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και όλες τις ορέξεις.

Το φετινό Bolivar House έχει καταφέρει να χτίσει μια δική ταυτότητα δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση, στο φαγητό και στο προσωπικό του. Η ομάδα του αποτελείται από έμπειρα νεαρά άτομα δίνοντας μια όμορφη εικόνα η οποία μεταδίδεται και στους πελάτες του. Άλλωστε, τι πιο ωραίο από το να εισέρχεσαι σε ένα χώρο και να σε περιμένει ένα ζεστό καλωσόρισμα μαζί με ένα χαμόγελο. Αμέσως φτιάχνεις διάθεση…

Αν είσαι λάτρης της παράξενης κουζίνας και σου αρέσει να δοκιμάζεις περίεργες γεύσεις τότε θα βρεις πολλές επιλογές που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα προκαλέσουν να τα δοκιμάσεις.

To Larnaka Going Out προτείνει… 

Για να ξεκινήσεις...σου συστήνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη τo Fetta Lollipop και σίγουρα θα παραγγείλετε και 2η δόση.

 

Εάν σου αρέσει να ξεκινάς με σαλάτα τότε η spinach salad θα σε εντυπωσιάσει για το ξεκίνημα σου

 

θα συνεχίσεις με το Sushi BurgerΠρόκειται για μια δημιουργία από ρύζι και σολωμό ταρτάρ. Ένα πιάτο ιδανικό για αυτούς που λατρεύουν την Ιαπωνική κουζίνα.

 

Θα τα συνοδεύσεις…με τα cocktails

Violent of the Night για τη γυναίκα και το Ooga Mooga για τον άνδρα

 

Θα ολοκληρώσεις τη γευστική σου Bolivar εμπειρία, με ένα απολαυστικό Lemon Pie το οποίο θα δώσει το τελικό γλυκό χτύπημα.

 

Όλα αυτά θα τα απολαύσεις με θέα το γαλάζιο της θάλασσας σε μια όμορφη παραδοσιακή συνοικία της πόλης μας.  Aν θες μετά το φαγητό να βολτάρεις για τη χώνεψη, ο παραλιακός πεζοδρόμος της Πιαλέ Πασία σε περιμένει ακριβώς απέναντι για μια όμορφη χαλαρή βόλτα δίπλα στο κύμα.

 

  

 

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »