Στις 12 Ιουνίου έρχεται στην πόλη μας ο Αλκίνοος Ιωαννίδης


Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του με τους θαυμαστές του στην Κύπρο θα δώσει και φέτος ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος ανακοίνωσε μάλιστα από νωρίς τις ημερομηνίες της περιοδείας του στην Κύπρο μέσω της εταιρείας παραγωγής Roll Out Vision Services.

Ένα μήνα μετά το τέλος της Ευρωπαϊκής του περιοδείας, λοιπόν, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στην Κύπρο για το καθιερωμένο καλοκαιρινό του ραντεβού με το κυπριακό κοινό.

Μόνος, χωρίς επί σκηνής συμμάχους, παίζει το παιγνίδι των τραγουδιών. Έτοιμος για την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόμενα της στιγμής και της συνύπαρξης.

Πρόκειται για συναυλίες ακρόασης αλλά και συμμετοχής. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Γυμνά, όπως γεννήθηκαν, ευάλωτα, αλλά και δυνατά όσο ποτέ, στέκονται μπροστά μας. Διηγούνται μιαν ιστορία, μια σκέψη, ένα περιστατικό, για να βιώσουν μαζί μας την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό, την προσωρινή αθανασία.

Συνοδοιπόροι σταθεροί και πολύτιμοι, οι Βαγγέλης Λάππας και Βασίλης Δρούγκας στην ηχοληψία και ο Κωνσταντίνος Μαργκάς στους φωτισμούς.

Οι συναυλίες θα διεξαχθούν ως εξής:
12 Ιουνίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας
14 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία
16 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός
17 Ιουνίου, Αρχαίο Ωδείο Πάφου

Ώρα Έναρξης: 9.00μ.μ.
Εισιτήρια: €20 (προπώληση) | €25 (είσοδος)

Διοργάνωση | Παραγωγή: Roll Out Vision Services

Προπώληση εισιτηρίων:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Περίπτερο Οκτάγωνο
Σταυροβουνίου 15, Λεωφόρος Σταυρού

Περίπτερο Μάρω
Λεωφόρος Λάρνακος 119Α, Αγλαντζιά

ΛΕΜΕΣΟΣ
Musical Paradise
35ος δρόμος Αρ. 3, Μονοβόλικος, Κάτω Πολεμίδια

ΛΑΡΝΑΚΑ
Acappela
Λόρδου Βύρωνος 50

ΠΑΦΟΣ
Περίπτερο Time Out
Ακαμαντίδος 2



Κύριες Ειδήσεις





Translate »