Στιγμές χαλάρωσης σε ένα υπέροχο χώρο δίπλα στη θάλασσα


Ένας πολυχώρος που άνοιξε μόλις πέρσι στη Λάρνακα που είναι μία καλή επιλογή για φαγητό, ποτό και διαμονή 

Το Island είναι ένας νέος χώρος κοντά στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Λάρνακας, την παραλία του Μακένζυ, έτοιμος να ξεχωρίσει ως ένα ‘νησί’ απόλαυσης και ψυχαγωγίας. Ένας φρέσκος και άνετος χώρος που δίνει την αίσθηση πολυτέλειας και ηρεμίας, αφού η θάλασσα κυριολεκτικά… τον αγγίζει!

Συνδυάζοντας το Bar & Resto, το οποίο παρέχει τις υπηρεσίες του από το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ και παράλληλα το άνετο, διάχυτο από φινέτσα και στυλ boutique hotel με τις 18 σουίτες, με την άπλετη θέα του προς τη θάλασσα.

Σίγουρα το Island αποτελεί, ίσως, μία πολύ καλή επιλογή απόλαυσης στην πόλη του Ζήνωνα. O πολυχώρος του Island συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία, το νόστιμο και εκλεπτυσμένο φαγητό, μαζί με την οργανωμένη παραλία και την lounge διάθεση.

Το παραθαλάσσιο μπαρ του χώρου σου φτιάχνει πρωτότυπα κοκτέιλ, σου σερβίρει σαμπάνια και φρέσκα φρούτα. Διασκέδασε σε lounge διάθεση στην παραλία του Island με την ξεχωριστή μεσογειακή κουζίνα του. Το Island είναι ένα ιδανικό μέρος για να ζήσεις την κάθε στιγμή δίπλα στο κύμα.

Το café-bar restaurant και το beach bar θα είναι ανοικτά καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα. Το boutique hotel θα προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση. (πηγή: www.timeoutcyprus.com)



Κύριες Ειδήσεις





Translate »