Πραγματοποιείται στη Λάρνακα το «EBT Cablenet Beach Handball Tournament – Larnaka 2019»


Πραγματοποιείται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου στη Λάρνακα το «EBT Cablenet Beach Handball Tournament – Larnaka 2019».

 

 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Cyprus Handball Club αναφέρεται ότι «το Σαββατοκύριακο 26 – 28 Ιουλίου θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λάρνακας στην παραλία των Φοινικούδων, το «EBT Cablenet Beach Handball Tournament – Larnaka 2019».

Προστίθεται ότι το Beach Handball «αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στην Κύπρο δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για μελλοντικές διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις όπως την συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών Beach Handball στο φετινό Euro που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον ερχόμενο Ιούλιο όπως επίσης και την Συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών στην 3η Μεσογειάδα Αθλημάτων παραλίας τον ερχόμενο Αύγουστο».

Σημειώνεται ότι «η επιμονή και υπομονή του Cyprus Handball Club τα τελευταία δύο χρόνια, με συνεχείς ανανεώσεις και αναπροσαρμογές στις τοπικές διοργανώσεις σε συνεργασία πάντοτε με την Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, έχουν δείξει εξαιρετικά σημάδια βελτίωσης και ανόδου του αθλήματος στην Κύπρο. Θεωρούμε ότι η περσινή μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης στην Λάρνακα, έχει θέσει γερές βάσεις και διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία και της φετινής πρωταθλήματος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Πλατινένιος χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Cablenet», η οποία στηρίζει την προσπάθεια του Cyprus Handball Club στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και γνωρίζοντας την μεγάλη συνεισφορά της στην κοινωνία και στον Κυπριακό Αθλητισμό.

Πηγή:ΚΥΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »