Παραμυθένια σενάρια στο αγροτουριστικό στην Καλαβασό


Σιγά Σιγά έφυγε ο χειμώνας και μπήκε η άνοιξη για τα καλά, αυτό όμως σημαίνει ότι οι εκδρομές αυξάνονται όλο και περισσότερο!

Μια ανοιξιάτικη χαλαρή βόλτα στην Καλαβασό θα ήταν ότι καλύτερο για αυτό το Weekend μετά από μια ακόμη κουραστική βδομάδα.Απόλαυσε λοιπόν τις ομορφιές της φύσης και το βράδυ μην διαστάσεις να μείνεις σε ένα από τα αγροτουριστικά της περιοχής.

Το Larnaka Going Out σου προτείνει ένα πολυτελές

αγροτουριστικό για την διαμονή σου

Το αγροτοριστικό με τίτλο Library Hotel Wellness Retreat βρίσκεται στο πανέμορφο χωριό Καλάβασσος και κοντά στον κόλπο του Ακρωτηρίου, αυτό το ήσυχο καταφύγιο προσφέρει ένα σκηνικό ηρεμίας και ομορφιάς προκειμένου να περάσετε αξέχαστες διακοπές.

Λεπτομέρειες

Το Library Hotel Wellness Retreat είναι ένα πέτρινο αρχοντικό του 19ου αιώνα, που αποτελείται από 11 σουίτες με μοναδικό στυλ που ανοίγουν προς την αυλή και την εκπληκτική θέα του χωριού και των γύρω βουνών. Όλες οι σουίτες είναι πολυτελώς επιπλωμένες και διαθέτουν αρμονική διακόσμηση, προσφέροντας στους επισκέπτες τη φιλόξενη, οικεία ατμόσφαιρα της ομορφιάς περασμένων εποχών.

Για ώρες χαλάρωσις

 

Οι επισκέπτες στο Library Hotel μπορούν να περάσουν πολλές ώρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης με ένα βιβλίο στο υπέροχο σαλόνι βιβλιοθήκη δίπλα στο τζάκι. Εναλλακτικά, χαλαρώστε πλήρως στο κέντρο ευεξίας Potamonde

Που να φάς

 

 

Θα σε περιμένει ένα γκουρμέ δείπνο στο εστιατόριο ακολουθούμενη από την υγιή τις γαστρονομικές απολαύσεις στο μεσογειακό εστιατόριο Mitos και την ηλιόλουστη βεράντα του.

Τι να επισκεφτείς

Στα αξιοθέατα περιλαμβάνεται το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »