Παιδικό Φεστιβάλ Χαράς 2017 στην πανέμορφη Βαβατσινιά


Aν θέλετε να περάσετε μια Κυριακή διαφορετική από όλες τις προηγούμενες, τότε έχουμε για σας τη καλύτερη επιλογή.

Δίνουμε όλοι ραντεβού λοιπόν, στο πανέμορφο χωρίο της Βαβατσινιάς όπου διοργανώνεται το Παιδικό Φεστιβάλ Χαράς.  Ολόκληρο το χωριό μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό χώρο, για να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους από κάθε γωνιά της Κύπρου. Από την πλατεία του χωριού μέχρι και το προαύλιο της εκκλησίας, δρόμοι και στενά γίνονται ένα.

Παιχνίδια Survivor, φουσκωτά, μουσική, ζαχαρωτά, face painting, μπαλονοκατασκευές, περίπτερα με κατασκευές, ομάδες χορού, μαγικά κόλπα από τον διάσημο μάγο  και ταχυδακτυλουργό Liotati, καράτε και άλλα πολλά συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό για τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Δημιουργίες και δραστηριότητες που ξεκινούν από τις 11:00 το πρωί και θα κρατήσουν μέχρι και το βράδυ με ένα και μοναδικό σκοπό… να κάνουν τα παιδιά σας χαρούμενα!

Γιατί τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς για τα παιδιά του; Να τα βλέπει να παίζουν, να τρέχουν και να γελούν δυνατά απολαμβάνοντας κάθε τους στιγμή.

Αφήστε λοιπόν την παραλία και τα μπάνια αυτή την Κυριακή και πάρτε τα βουνά… κυριολεκτικά! Η θερμοκρασία έτσι κι αλλιώς στα ορεινά είναι αισθητά χαμηλότερη και ο αέρας φανερά καθαρότερος οπότε… τι καλύτερο από μία βόλτα στο πανέμορφο χωριό της Βαβατσινιάς για το Παιδικό Φεστιβάλ Χαράς 2017;

Το Παιδικό Φεστιβάλ Χαράς 2017 διοργανώνει η Επαρχιακή Επιτροπή Κέντρων Νεότητας Λάρνακας – Αμμοχώστου σε συνεργασία  με τα Κέντρα Νεότητας ΣωτήραςΟράςΑχναςΜελίνηςΟδούς, ΒαβατσινιάςAgioi VavatsiniasΛευκάρων, και Ξυλοφαγου.

 

Μικρογραφία


Κύριες Ειδήσεις





Translate »