Πέντε νέες κινηματογραφικές ταινίες έρχονται αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη από σήμερα


Πρεμιέρα για την ταινία “Holmes & Watson”

 

Τι θα γινόταν αν οι Sherlock Holmes και Dr. John Watson ήταν στην πραγματικότητα δύο ηλίθιοι και όλα τα μυστήρια τα είχαν λύσει στην τύχη;

Μετά τα ‘Talladega Nights’ και ‘Step Brothers’, ένα από τα καλύτερα δίδυμα της εποχής μας, ο Will Ferrell και ο John C. Reilly, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στο ‘Holmes & Watson’ σε σκηνοθεσία και σενάριο Etan Cohen (‘Get Hard’), το οποίο μας παρουσιάζει μια άκρως κωμική και εναλλακτική εκδοχή των γνωστών λογοτεχνικών προσωπικοτήτων που δημιούργησε ο Sir Arthur Conan Doyle για τις σελίδες των μυθιστορημάτων του στα τέλη του 1800. Αυτή την φορά οι δύο Βρετανοί επιθεωρητές, καλούνται να σώσουν την Βασίλισσα Βικτώρια από τα νύχια του Καθηγητή Moriarty, τον οποίο υποδύεται ο Ralph Fiennes, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν προγραμματίσει, με τις επικές γκάφες τους να χαρίζουν άφθονο γέλιο στους θεατές!

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Rebecca Hall, Rob Brydon και η Kelly Macdonald.

 

Σκηνοθεσία:Etan Cohen
Πρωταγωνιστούν:Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes
Διάρκεια:90′
Πρεμιέρα:31 Ιανουαρίου

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.30, 19.45, 22.00 και ΣΚ 15.30

 

Πρεμιέρα για την ταινία “The Upside”

Η αμερικανική εκδοχή της τεράστιας γαλλικής επιτυχίας “Intouchables” 

 

Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται.

Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία των Olivier Nakache και Éric Toledano, ‘Intouchables’ έρχεται μια τρυφερή και ειλικρινής κωμωδία για τη φιλία, από τον σκηνοθέτη Neil Burger και με τους  Kevin Hart, Bryan Cranston και Nicole Kidman στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η πρωτότυπη ταινία του 2011, είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία ενός δισεκατομμυριούχου Παριζιάνου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας παραμείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα, επιλέγει για βοηθό του έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο νεαρό Αφρικανό. Η γαλλική ταινία είχε 4 υποψηφιότητες στα Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και 9 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία Σεζάρ όπου και απέσπασε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την υπέροχη ερμηνεία του Olivier Nakache.

 

Σκηνοθεσία:Neil Burger
Πρωταγωνιστούν:Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman
Διάρκεια:126′
Πρεμιέρα:31 Ιανουαρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα 31-06ΦΕΒ :Καθ 19.30, 22.15

 

 

Glass

O M. Night Shyamalan (‘Sixth Sense’) φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί τους κανόνες των κόμιξ. Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass.

Μαζί τους αυτή τη φορά και ο James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του.

Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο. Στο ρόλο της ψυχιάτρου, η Sarah Paulson.

 

Σκηνοθεσία:M. Night Shyamalan
Πρωταγωνιστούν:Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy
Διάρκεια:96′
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα 31-06ΦΕΒΚαθ 19.35, 22.15

 

 

The Mule

Στα 88 του χρόνια, ο ακούραστος Clint Eastwood δεν σταματά να γυρίζει σχεδόν κάθε χρόνο νέες ταινίες και μετά το ‘The 15:17 to Paris’, το οποίο εισέπραξε μικτές κριτικές, κάθεται και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, συνεργάζεται ξανά με τον Bradley Cooper (‘American Sniper’) και πρωταγωνιστεί στην σκληρή δραματική περιπέτεια ‘The Mule’, που αποτελεί, σκηνοθετικά, την 40η του ταινία!

Το σενάριο βασίζεται σε αληθινή ιστορία (από το άρθρο ‘The Sinaloa Cartel’s 90-Year Old Drug Mule’ του Nick Schenk που δημοσιεύτηκε στους New York Times) και έχει ως πρωταγωνιστή έναν βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος έχει ξεμείνει ολομόναχος και αντιμετωπίζοντας, ένα σύνηθες πλέον φαινόμενο, την προσωπική χρεοκοπία, μετατρέπεται σε διακινητή ναρκωτικών, όταν τον προσεγγίζει ένα μεξικάνικο καρτέλ. Κι ενώ δείχνει να ξεφεύγει από το οικονομικό αδιέξοδο, θα τραβήξει την προσοχή ενός αστυνομικού, που τον βάζει στο στόχαστρο.

Στο φιλμ συμμετέχουν επίσης οι: Taissa Farmiga, Michael Peña, Andy Garcia και Laurence Fishburne.

 

Σκηνοθεσία:Clint Eastwood
Πρωταγωνιστούν:Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga
Διάρκεια:116′

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα 31-06ΦΕΒ:Καθ 22.15

 

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

Οι θρυλικοί Γαλάτες επιστρέφουν σ’ αυτή τη διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων 

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Οι θρυλικοί Γαλάτες επιστρέφουν σ’ αυτή τη διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων των Louis Clichy και Alexandre Astier μετά το επιτυχημένο και ευφυέστατο ‘Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών’. Στην ελληνική μεταγλωττισμένη εκδοχή, τις φωνές τους δανείζουν μεταξύ άλλων οι: Τόνια Σωτηροπούλου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γιάννης Υφαντής και Κώστας Δαρλάσης.

 

Σκηνοθεσία:Louis Clichy, Alexandre Astier
Πρωταγωνιστούν:Γιάννης Υφαντής, Κώστας Δαρλάσης, Γιάννος Κοιλάκος
Διάρκεια:85′
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα 31-06ΦΕΒ: Καθ 17.30 και ΣΚ 15.30

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »