Πάμε στο ”Q City Centre” για καφέ, φαγητό και ποτό


Το Q City Centre  άνοιξε και επίσημα προς το κοινό της πόλης . Το μεγάλο έργο της Quality το οποίο ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του της όλης επένδυσης δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά εικόνα που είχε το συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της πόλης.

Το έργο αναμφίβολα ήρθε να τονώσει το κέντρο της πόλης και να αποτελέσει μια νέα επιλογή για ψώνια, καφέ κτλ.

Στην όμορφη στοά για φαγητό και καφέ

 

Αυτή τη στιγμή στην όμορφη στοά έχουν ήδη λειτουργήσει όμορφοι χώροι που προσφέρονται για να περάσεις το χρόνο σου είτε για φαγητό, είτε για ποτό και καφέ.

 

Vinaria Wine Bar

Πρόκειται για μια άφιξη η οποία αναμένεται να αγαπηθεί από το κοινό της πόλης και ιδιαίτερα απ’ αυτους που τους αρέσει το κάτι διαφορετικό. Ένα αυθεντικό Wine Bar το οποίο γνωρίζει από πρώτο χέρι τα μυστικά του και σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί αυτή τη στιγμή με κάτι ανάλογο στην πόλη.

 

Ο χώρος θα προσφέρει και φαγητό από τον επόμενο μήνα. Για την ώρα αν θες να απολαύσεις ποιοτικό κρασί σε έναν όμορφο χώρο μπορείς να το επισκέπτεσαι καθημερινά από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

 

Blend Cafe Bar

Mια νέα αλλιώτικη πρόταση στο κέντρο της πόλης όπου έρχεται να φέρει το κάτι διαφορετικό. Αλήθεια, καφέ που το βράδυ θα μετατρέπεται σε μπαρ δεν έχουμε ξαναδεί στην πόλη μας και αναμένουμε να δούμε αυτή την αλλιώτικη πρόταση.

Επίσης στο Blend Caffe Bar θα την βρουν οι λάτρεις των γνωστών «Debbies Cookies».

 

Έρχονται σύντομα

Πέραν των πιο πάνω επιχειρήσεων σύντομα ξεκινούν τη λειτουργία τους ακόμη 3 επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης , μεταξύ αυτών και το 2ο κατάστημα Starbucks στην πόλη μας.

Ραντεβού στο Q City Centre λοιπόν…

 

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα



Κύριες Ειδήσεις





Translate »