Πάμε για brunch στο Τhe Brewery στις Φοινικούδες….16 χρόνια κοντά σας


Ένας περιποιημένος all day χώρος για καφέ, φαγητό και ποτό  που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο brunch, με θέα τη θάλασσα.

 

Αναμφίβολα μια επιχείρηση που έχει να επιδείξει 16 χρόνια παρουσίας στην αγορά της Λάρνακας είναι κάτι αξιοσημείωτο. Τι κάνει το The Brewery να ξεχωρίζει; Σίγουρα η διαφοροποίηση του από τους υπόλοιπους. Η φιλοσοφία του καταστήματος είναι να πρόσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς και αυτό είναι που κερδίζει το κοινό.

Στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων το The Brewery αποτελεί ίσως το πιο ψαγμένο μαγαζί όσο αναφορά το brunch. Οι επιλογές ποικίλουν και αυτός είναι και ο λόγος που τα πρωίνα έχει αποκτήσει το δικό του κοινό.

Τhe EGGSpert experience

Το The Brewery κάνει τη διαφορά, αφού στο μενού του θα βρεις ένα αλλιώτικο brunch, με κατάλογο που περιλαμβάνει νόστιμες, βιολογικές, υγιεινές και Vegan επιλογές.

Πρόσφατα έχει λανσάρει το The EGGSpert experience όπου κανεις μπορεί να βρει μια ποικιλία από γεύσεις με βάση το οργανικό αυγό μέσα από ένα μενού με 11 ομελέτες.

Τι να δοκιμάσεις: Το Τhe Brunch Tower of Amazing Goodness (€11.00), στο οποίο θα προσγειωθεί στο τραπέζι σου μια ομελέτα πύργος με σάλτα μπεαρνέζ και φρέσκο σπανάκι, με στρώσεις από τραγανό μπέϊκον σχάρας, τσένταρ τυρί, ψητό χαλούμι, κόκκινη ώριμη ντομάτα και αγγούρι σε κουλούρι. Συνοδεύεται με τραγανή σαλάτα και nachos.    Εξαιρετικό επίσης είναι το Organic Omelette with Smoked Salmon (€11.00) που είναι ομελέτα με καπνιστό σολομό, κρέμα fraiche, σχηνόπρασο, άνηθο και ξύσμα εσπεριδοειδών.

Πιες: Το δροσερό smoothie Green Machine (€6,50) ή αν είσαι του καφέ απόλαυσε το Freddo Espresso σου (€3,50) με θέα την παραλία των Φοινικούδων.

 

Βuddha bowl: ένα μπολ γεμάτο γεύση… που θα σας θρέψει!

Τα Buddha bowls αποτελούν ιδανική επιλογή για το κύριο γεύμα της ημέρας σας καθώς απαρτίζονται από μια τέλεια ισορροπία θρεπτικών συστατικών, φυτικών ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Είναι εύγευστα και χορταστικά και θα σας δώσουν την ενέργεια και όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε.

3+1 επιλογές που θα λατρέψεις

Ηippie Bowl
Greek Style
Power Booster
Vegan Buddha Bowl

 

H παρουσίαση δημοσιεύθηκε στο 2ο τέυχος του ενημερωτικού έντυπου City of Larnaka Free Press. Δείτε πιο κάτω την έντυπη δημοσίευση: 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »