Ο Άδωνης μας σερβίρει ψάρι στο Μακένζυ από το 1975


Μια ιστορία 42 χρόνων έχει να περηφανεύεται η ψαροταβέρνα του Άδωνη στην παραλία Μακένζυ. Μια ιστορία που ξεκινά ένα χρόνο μετά την Τουρκική εισβολή στην Αμμόχωστο, όταν η οικογένεια του κ. Άδωνη, όπως και πολλοί άλλοι πρόσφυγες άφησαν τη ζωή τους, τα σπίτια και τις περιουσίες τους από τη μια στιγμή στην άλλη και ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή στην πόλη μας.

Όλα αυτά τα χρόνια το ΑΔΩΝΗΣ ΜΕΖΕ & ΟΥΖΟ  προσφέρει ποιοτικό φαγητό μαγειρεμένο με αγάπη για όλο τον κόσμο που επισκέπτεται το εστιατόριο.

Στο ΑΔΩΝΗΣ ΜΕΖΕ & ΟΥΖΟ θα βρείς μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια, σαλάτες και ορεκτικά, καθώς και κρεατικά σχάρας και μακαρονάδες. Επίσης για τους μερακλήδες τι πιο ωραίο να απολαμβάνεις τους εκλεκτούς ουζομεζέδες με θέα τη θάλασσα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ της αρεσκείας σας  (ζεστό ή παγωμένο) συνοδεύοντας τον με μια πίτα ή ένα γλυκό, το ουζάκι σας ή ένα από τα δροσερά κοκτέιλ του μενού μας.

Στην ψαροταβέρνα λειτουργεί και εσωτερικός παιδότοπος, όπου τα παιδιά σας μπορούν να απασχοληθούν ενώ εσείς απολαμβάνετε τα γευστικά μας ψαρομεζεδάκια, το γλυκό ή τον καφέ σας, αγναντεύοντας το γαλάζιο της θάλασσας που απλώνεται μπροστά σας.

Ένα μενού γεμάτο ιστορία

Συνήθως όταν παίρνουμε ένα μενού εστιατορίου στα χέρια μας κεντρίζει το ενδιαφέρον  τα πιάτα και οι επιλογές που προσφέρει το εστιατόριο. Στο ΑΔΩΝΗΣ ΜΕΖΕ & ΟΥΖΟ όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Το μενού του σου παραδίδει ένα μικρό μάθημα ιστορίας της επιχείρησης και φυσικά της παραλίας Μακένζυ αλλά και της πόλης της Λάρνακας.

Όμορφες φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της επιχείρησης στην ξακουστή πλέον παραλία Μακένζυ, σημαντικές στιγμές της ανάπτυξης της παραλίας και φωτογραφίες από τη Λάρνακα του 1960 κοσμούν το ιδιαίτερο (σε σχεδιασμό) μενού του εστιατορίου. Μια όμορφη πινελιά με σεβασμό προς την πόλη μας που δεν συναντάς και πολύ συχνά.

 

Τι αξίζει να δοκμάσεις στου Άδωνη;

Φέτα τηγανητή με σουσάμι, βαλσάμικο γλασέ και καρυδόψυχα

 

Πικάντικες γαρίδες σουβλάκι

 

Φρέσκο χταποδάκι στη σχάρα

 

Φρέσκο ψάρι στη σχάρα 

 

Tηγανητό καλαμαράκι με γέμιση φέτας 

 

Για την παρέα και τους μερακλήδες του ούζου 

Eπιμέλεια 
Συντακτική ομάδα



Κύριες Ειδήσεις





Translate »