Οι Freedom Candlemaker full band στην Λάρνακα


Η τελευταία φορά που ο Freedom Candlemaker, αλλιώς Λευτέρης Μουμτζής, εμφανίστηκε με full band στην Κύπρο ήταν τον περασμένο Μάιο, όπου είχε παρουσιάσει τον καινούριο του δίσκο Beaming Light (Inner Ear Records). Στις νέες αυτές εμφανίσεις που μόλις ανακοινώθηκαν θα περάσει και για πρώτη φορά στη Λάρνακα.

 

Οι εξαιρετικοί μουσικοί που αποτελούν το γκρουπ του και ταξιδεύουν από την Ελλάδα αποκλειστικά για τις εμφανίσεις αυτές, είναι οι Δημήτρης Φόκεν (κιθάρα, φωνητικά), Βασίλης Βλαχάκος (κιθάρα, φωνητικά), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα, φωνητικά) και Δημήτρης Οικονόμου (τύμπανα, φωνητικά). Μαζί με τον Μουμτζή στη φωνή και το ηλεκτρικό μπάσο δίνουν μια άρτια δεμένη παράσταση που θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

ηξκλξκ

Ο δίσκος Beaming Light κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Το συναρπαστικό βίντεο για το single ‘Astral Body’ – σε σκηνοθεσία Filep Motwary και cinematography από White Leaf Pictures – που είχε προηγηθεί του δίσκου είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση παγκοσμίως κάνοντας πρεμιέρα στο αμερικάνικο site Earmilk. Ο ήχος του δίσκου κινείται σε μονοπάτια synth pop, psych rock, με το χαρακτηριστικό ύφος της τραγουδοποιίας του Μουμτζή.

29 Νοεμβρίου – Savino Live, Λάρνακα (opening: Nama)

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »